Andreea Bănică și-a prezentat pentru prima dată fiul. Ce spune artista despre el

Andreea Bănică și-a prezentat pentru prima dată fiul. Ce spune artista despre el

Deși a devenit mamă de băiat de mai bine de 3 luni, Andreea Bănică nu și-a arătat niciodată fiul până acum. Aceasta a hotărât să pozeze în exclusivitate împreună cu toată familia pentru coperta unei reviste din România. Acolo interpreta l-a afișat pentru prima oară pe Noah Andrei și a oferit detalii interesante despre experiența de mămică.

Andreea Bănică împreună cu fiul ei, micuțul Noah Andrei, au apărut pe coperta celui mai recent număr al revistei românești Unica. Pentru aceeași publicație interpreta a povestit că băiețelul ei este exact așa cum și l-a dorit.

„Este un băiețel tare drăgălaș și foarte cuminte, cred că mi-a ascultat rugile Dumnezeu. Este liniștit, sănătos și frumos” a menționat interpreta.

În cadrul interviului, Andreea Bănică a mărturisit că a rămas însărcinată din întâmplare, după ce își tratase niște dereglări hormonale. Atunci când a aflat că urmează să devină din nou mamă, bucuria ei a fost imensă, iar băiețelul a fost primit ca o minune în familia artistei.  

„Eu, cu o noapte înainte să aflu, visasem că o să am un fiu. Nu am acordat niciodată o însemnătate mare unor astfel de lucruri , dar uite că de data asta s-a nimerit. Am fost foarte fericiți și eu, și Lucian. E un băiețel foarte cuminte, foarte liniștit, sănătos, frumos”, spune artista.

Andreea Bănică a mărturisit că a avut o sarcină mult mai complicată în comparație cu prima sa experiență, atunci când a adus-o pe lume pe fiica Maria-Sofia, în vârstă de 7 ani.

„A doua sarcină a fost cu mult mai grea, am avut toate stările specifice. Acestea au trecut și au apărut altele de sufocare, bebelușul mă apăsa foarte tare pe diafragmă. Nu prea am putut să fac mișcare în timpul sarcinii, am înotat toată vara, cât am fost la mare, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Noah Andrei s-a născut pe 16 noiembrie, la 6 dimineața.”

Admirați și voi frumoasa familie în ședința foto semnată de fotograful român Marius Bărăgan.

Foto: unica.ro

 

Adaugă comentariu