Angelina Jolie vrea o pensie alimentară de 100.000 $ pentru copiii săi

Angelina Jolie vrea o pensie alimentară de 100.000 $ pentru copiii săi

Angelina Jolie și soțul ei actorul, Brad Pitt, continuă lupta pentru custodia celor șase copii. Actrița îi cere fostului soț o pensie alimentată de 100.000 de dolari pe lună.

Brad Pitt cere custodie comună pentru cei 6 copii, Maddox de 15 ani, Pax de 13 ani, Zahara de 12 ani, Shiloh de 10 ani și gemenii Vivienne și Knox de 8 ani. Acesta este absolut pregătit să aibă grijă de cei mici și preferă ca banii care îi va plăti el pentru copii să fie păstrați la bancă, într-un cont separat, astfel încât Angelia să nu aibă acces la ei.

Adevărul este că nici unul dintre ei nu are vreo problemă cu banii, Angelina Jolie având o avere estimată la circa 160 de milioane de dolari, iar Brad Pitt o avere de peste 240 de milioane de dolari.

O sursă din anturajul celor doi actori a declarat că „Angie vrea ca divorțul să se finalizeze în următoarele 90 de zile, inclusiv custodia și împărțirea proprietăților. Dar, cu toate cererile sale, este puțin probabil ca asta să se întâmple. Ea are o cerere financiară ridicol de mare.”

Situația dintre cei doi devine din ce în ce mai tensionată, întrucât Brad refuză să plătească pensia alimentată cerută de fosta lui soție. În schimb, actorul este de acord să depună anual câte 250.000 de dolari în contul fiecărui copil până când se va suplini suma de 5 milioane de dolari pentru fiecare.

Amintim că Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că divorțează în toamna anului 2016, actrița fiind cea care a intentat divorțul și care a cerul custodia exclusivă a celor șase copii ai lor. 

Foto: elespanol.com; hola.com.ar; designntrend.com

Adaugă comentariu