Cât cheltuiesc Alla Pugaciova și Maxim Galkin pentru educația gemenilor lor

Cât cheltuiesc Alla Pugaciova și Maxim Galkin pentru educația gemenilor lor

Liza și Gary, gemenii cuplului Alla Pugaciova și Maxim Galkin, vor sărbători primul lor jubileu pe 18 septembrie. La aproape 5 anișori, micuții dau dovadă de o educație impecabilă, cunosc bine literele și cifrele,  învață engleza și franceza. Dar toate lecțiile și activitățile lor costă destul de mult.

Astfel, într-un interviu recent, nașa de botez a gemenilor, Mila Stavițkaia, a povestit că micuții sunt foarte educați. Spre exemplu Gary niciodată nu se bagă în discuțiile celor mari, iar când are nevoie să întrebe ceva se adresează: „Mă scuzați, se poate să vă întrerup?”. Nașa copiilor a povestit că așa i-a învățat mama lor să se comporte.

Copiii celor doi artiști merg la grădinița ruso-franceză „Motanul încălțat” care a fost deschisă în apropiere de castelul familiei. Frecventarea instituției preșcolare costă 195 de mii de ruble lunar doar pentru un copil. Raportat la leii moldovenești ar fi aproape 50 de mii pentru un copil, respectiv circa 100 de mii de lei pentru doi.

Copiii mai învață franceza și acasă cu un profesor francez care a învățat la rândul său la Sorbona. Serviciile sale costă 110 mii de ruble lunar doar pentru un copil.

Micuța Liza mai practică și înotul, pentru care părinții achită 48 de mii de ruble lunar. Iar de curând copiii au început să aibă lecții și cu logopedul, ale cărui servicii costă 12 mii de ruble lunar. De asemenea, de copii au grijă două dădace, care locuiesc permanent în castel, și care primesc 200 de mii de ruble lunar.

În total părinții ar cheltui anual circa 6 milioane de ruble pentru educația copiilor. Suma aceasta ar fi echivalentă circa 1,5 milioane de lei.

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu