Ce înseamnă a fi mamă, în viziunea Nataliei Gordienko

Ce înseamnă a fi mamă, în viziunea Nataliei Gordienko

Interpreta Natalia Gordienko, anul trecut, în mare taină, a adus pe lume un băiețel. Chiar dacă a avut o sarcină dificilă, aceasta arată extrem de bine și îi prinde de minune rolul de mămică. Interpreta îl ține departe de ochii curioșilor pe Cristian, dar acest lucru nu o împiedica să-și delecteze admiratorii cu emoțiile pe care le simte acum. Natalia a postat pe o rețea de socializare ce înseamnă pentru ea a fi mamă și cum se descurcă  în acest rol.

Pentru mine...

A fi mamă - e capacitatea de a te bucura! Să te bucuri de fiecare moment al vieții. Această abilitate vine odată cu nașterea micii noastre fericiri. Datorită acestui lucru noi TRĂIM. Trăim, pentru că ne bucurăm. Dar ne bucurăm fiindcă a fi mamă este cea mai mare fericire pe pământ.

A fi mamă - e să-ți înțelegi și să-ți respecți părinții mai mult.

A fi mamă - e să știi că durerea ta este nesemnificativă, față de durerea copilului tău.

A fi mamă - e atunci când stai în fața oglinzii cu bebelușul și te uiți la el, nu la tine.

A fi mamă - e să știi că un duș este un lux, nemaivorbind despre o vizită la un salon de frumusețe.

A fi mamă - este atunci când kilogramele în plus, adunate de pe timpul gravidității, sunt un nimic în comparație cu fericirea maternității.

A fi mamă - este să nu observi orele, pentru că tot regimul zilnic care îl ai depinde de mica ta minune.

Natalia Gordienko a adus pe lume un băiețel încă în luna noiembrie a anului trecut într-o clinică din Franța. Aceasta a născut pe cale naturală, iar interpreta ține în secret și identitatea tatălui micuțului său.

 

Foto: facebook.com/natalie.toma

Adaugă comentariu