Chiar de ziua sa Victoria Cocieru a primit o surpriză minunată de la mamă

Chiar de ziua sa Victoria Cocieru a primit o surpriză minunată de la mamă

Una dintre cele mai apreciate mămici și fashion bloggerițe de la noi își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Anul acesta fondatoarea brandului Kheops, Victoria Cocieru, are parte de una dintre cele mai frumoase aniversări din viața ei, și asta deoarece o sărbătorește alături de mamă, doar că peste ocean.

Zilele de naștere sunt mereu un prilej de a petrece și de a ne revedea cu cei dragi. La fel a fost și în cazul designerului vestimentar, Victoria Cocieru, care întâmplător sau nu, își sărbătorește anul acesta aniversarea alături de mama sa, Svetlana. Bloggerița și-a împărtășit motivul dublu de bucurie și cu prietenii săi virtuali, publicând o fotografie alături de mamă, captată chiar pe străzile orașului Los Angeles din SUA, acolo unde este stabilită de ceva vreme împreună cu familia.

De fapt, ziua Victoriei Cocieru începuse cu câte zile înainte de ziua propriu-zisă. În week-end, aceasta a avut parte de câteva zile de neuitat alături de cele mai apropiate prietene, care s-au distrat la piscină și au eclipsat cu o prezență de nota zece în costume de baie.

Victoria Cocieru și soțul acesteia, Dan Pînzaru, sunt stabiliți în America de mai bine de doi ani. Acolo l-au adus pe lume pe băiețelul lor Christian, dar continuă să-și dezvolte și propriul brand, cel care „a făcut primii pași” aici în Republica Moldova.

Foto: Facebook.com

 

Adaugă comentariu