Chrissy Teigen, mesaj sfâșietor la un an de când a pierdut sarcina: Mi-au spus că voi trece repede peste această etapă, dar nu

Chrissy Teigen, mesaj sfâșietor la un an de când a pierdut sarcina: Mi-au spus că voi trece repede peste această etapă, dar nu

A trecut un an de zile de când Chrissy Teigen, soția lui John Legend, făcea publice imagini sfâșietoare în care apărea pe patul de spital, după ce a pierdut o sarcină. Acum, ea și-a amintit de momentul dureros și a postat un mesaj emoționant în amintirea fiului ei, Jack.

Chrissy Teigen a suferit teribil după ce a pierdut sarcina, iar acum, la un an de la acel moment, ea a scris un mesaj emoționant.

„Pentru fiul pe care aproape l-am avut. Acum un an, mi-ai dat cea mai mare durere pe care mi-o puteam imagina și care mi-a arătat că pot trece peste orice, deși nu mă așteptam. Nu am apucat să am grijă de tine, dar mi-ai arătat că trebuie să mă iubesc pe mine pentru că viața este un miracol. Mi-au spus că voi trece repede peste această etapă, dar nu, asta nu s-a întâmplat. Mami și tati te vor iubi mereu”, a scris ea în dreptul imaginii în care apare pe patul de spital, în lacrimi, avându-l alături pe soțul ei.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, era însărcinată cu al treilea copil și urma să devină mamă de băiat. Din păcate, la începutul lunii octombrie a anului trecut, ea a ajuns la spital pentru a primi transfuzii de sânge. Din păcate, ea a pierdut sarcina din cauza unor complicații.

„Suntem în stare de șoc și simțim acea durere profundă despre care doar am auzit până acum, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am putut să oprim sângerările și să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multelor transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost destul”, a povestit Chrissy la vremea respectivă.

John Legend și Chrissy Teigen, care au doi copii obținuți prin fertilizarea in vitro, au anunțat prin intermediul videoclipului piesei artistului, Wild, că urmează să mai aibă un copil. Încă de atunci, Chrissy și-a ținut la curent fanii cu privire la evoluția sarcinii, dar și problemele pe care le-a întâmpinat.

Sursa: peroz.ro

Adaugă comentariu