Costi Burlacu este astăzi omagiat. Ce cadou își dorește!

Costi Burlacu este astăzi omagiat. Ce cadou își dorește!

 

Interpretul de muzică uşoară, Costi Burlacu a împlinit astăzi vârsta de 34 ani. Acesta afirmă că cea mai mare realizare a sa de până acum este familia - soţia Corina şi cele două fete ale sale, Smaranda şi mezina Ioana, care-l răsfaţă şi alături de care este fericit.

Interpretul a declarat petru ODORAS.MD că, dincolo de faptul că buletinul indică niște ani, se simte „foarte tânăr, împlinit și cu o experienţă frumoasă şi utilă în spate”.

Întrebat ce cadou şi-ar dori de ziua sa, el a afirmat că nu-şi doreşte altceva decât sănătate, inspiraţie şi să aibă, în continuare, un public receptiv şi cald, pe care să nu-l dezamăgească. Costi Burlacu spune că nu-şi va sărbători ziua de naștere în mod special, deoarece în weekend va lucra, însă speră să-şi facă timp pentru familie în această zi. 

Update: În dimineața zilei de sâmbătă, interpretul a postat pe pagina sa de facebook două fotografii, cu mesajul „Primele felicitări, de dimineață după cutremur. Mulțumesc scumpele mele!

 

 

Cu o zi înainte, soția sa, Corina Țepeș, a postat pe pagina ei de facebook câteva poze în care și-a lăudat soțul pentru treburile gospodărești pe care le-a făcut și se întreba cum să-l uimească de ziua lui de naștere. 

Echipa Odoraș.md îi urează interpretului La Mulți Ani și realizări frumoase! 

Adaugă comentariu