Creatoarea de modă Victoria Cocieru va deveni pentru prima dată mămică

Creatoarea de modă Victoria Cocieru va deveni pentru prima dată mămică

Vești frumoase venite din partea creatoarei de modă, Victoria Cocieru. Aceasta trăiește cele mai frumoase momente din viața unei femei, aflându-se în cea de-a 23-a săptămână de sarcină, designerul împreună cu iubitul ei, sunt în așteptarea unui băiețel.

Anunțul a fost făcut chiar de Victoria Cocieru prin intermediul unei postări în mediul virtual, în care a comunicat termenul sarcinii, dar și sexul bebelușul pe care îl așteaptă. La scurt timp după ce a făcut public anunțul internauții nu au ezitat să-i transmită creatoarei sute de mesaje de felicitare.

 

Victoria Cocieru este stabilită de mai mult timp peste ocean, acolo unde împreună cu iubitul ei, Dan Pînzaru, continuă să-și dezvolte afacerea începută de acasă, brandul de haine Khéops. Aceasta a reușit deja să se impună în lumea modei de peste ocean, prezentându-și colecțiile în cadrul mai multor evenimente fashion de acolo.

Cert este faptul că Victoria Cocieru se află într-o formă fizică la care multe dintre femei visează. Nici în perioada sarcinii aceasta nu renunță la marea sa pasiune față de sport și de un mod sănătos de viață.

Foto: facebook.com

 

Adaugă comentariu