Cum au petrecut vedetele Sărbătorile Pascale

Cum au petrecut vedetele Sărbătorile Pascale

Dacă anul trecut cu toții am petrecut Paștele în izolare, anul acesta lucrurile au stat diferit. Respectând totuși normele de siguranță impuse, vedetele s-au putut bucura de tradiții și de prezența celor dragi. Iată cum au petrecut Paștele 2021, ce fotografii au postat pe rețelele de socializare și ce mesaje le-au transmis oamenilor.

Andra și Cătălin Măruță

Hristos a înviat! De Paște, vă urez să vedeți lumina, în orice direcție ați privi, să simțiți speranță, oricând de greu v-ar fi. În noi stă puterea de a renaște, de a fi mai buni. 

 

Laura Cosoi

Să fie lumină în sufletele noastre! Cristos a Înviat

 

Smiley și Gina Pistol

Hristos a înviat! După un weekend cu familia extinsă... astăzi am ieșit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei și pădurea...

 

Anca Serea și Adrian Sînă

Lumină din lumină! Acesta este motto-ul acestei zile și sper să ne fie pentru tot restul anului. Afară soarele ne îmbie la plimbare și aer curat, după ce am terminat rânduielile și pregătirile pentru Paște. Cred că această sărbătoare este în primul rând despre cumpătare, despre liniște și relaxare și, desigur, despre familie. Toate sărbătorile sunt despre familie, de altfel, cu atât mai mult cea care este despre Învierea Domnului. Fie că sunteți sau nu credincioși, sunt sigură că vă iubiți familiile și vă doriți tot ce este mai bun pentru cei dragi. La noapte, aducând lumina sfântă în casele voastre sau ciocnind un ou roșu și povestind, cred că va fi o noapte magică. Este o noapte care ne arată, de câteva mii de ani, că lumina și iubirea învinge întunericul. Să aveți un Paște cu liniște și mulțumire, așa cum vă doriți! Iar lumina să fie mereu alături de voi!

 

Andreea Bălan

Paște fericit tuturor! Sunt recunoscătoare! Iubire, liniște și bogăție sufletească!
Vă doresc din suflet tot binele din lume și multă sănătate! 

 

Elena Gheorghe

Hristos a Înviat! Paște fericit!

 

Dana Rogoz

Hristos a Înviat! Așa e Paștele nostru, din camera de hotel din Bratislava. Băieții au adus ouă vopsite în bagaj, așa că nu ne lipsește nimic. Iepurașul ne-a găsit chiar și aici - spre marea surprindere a lui Vlad - și ne-a lăsat fiecăruia câte un mic cadou.
Să vă bucurați din plin de aceste zile!

 

Andreea Mantea

Hristos a Înviat! Vă dorim din tot sufletul, Paște fericit și liniștit alături de cei dragi vouă! În sfârșit acasă... Aseară nu mă puteam opri din plâns de fericire dupa Sfânta împărtășanie pentru că nu îmi venea să cred cât de frumos este acasă în vreme de sărbătoare.

 

Natalia Barbu

Paște Luminat și Binecuvântat! Să fim iubire, lumină și smerenie!

 

Mihai Morar

BUCURAȚI-VĂ! HRISTOS A ÎNVIAT!
„Unde-ți este, iadule, biruința?
Înviat-a Hristos și tu ai fost nimicit.
Înviat-a Hristos și au căzut diavolii.
Înviat-a Hristos și se bucură îngerii.
Înviat-a Hristos și viața stăpânește.”

Sursa: instagram.com, agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu