Cum l-au așteptat pe Moș Nicolae vedetele din România

Cum l-au așteptat pe Moș Nicolae vedetele din România

În noaptea de luni spre marți, toți copiii l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moș Nicolae. Și vedetele din România, împreună cu copilașii lor, au lustruit binișor papucii, i-au aranjat frumos și au așteptat cadourile care urmau să vină din partea moșului.

 

Fiica Andreei Marin și-a lustruit nu una, ci două perechi de papuci, pentru a-l lăsa pe Moș Nicolae să-și aleagă perechea care îi este mai dragă. Însă se pare că Moșul le-a îndrăgit pe amândouă și a lăsat în ambele câte ceva.

 

Pe fiica Andreei Bălan Moș Nicolae a vizitat-o pentru prima data. La mai puțin de două luni de la naștere micuța Ella a primit un cadou mai puțin obișnuit. Andreea Bălan a postat o fotografie pe Facebook pentru a le arăta și fanilor săi darul.  

 

Și în familia Andreei Bănica, Moș Nicolae a fost așteptat. Acum când familia interpretei este mai numeroasă Moșul are o misiune mai grea, deoarece trebuie să aducă daruri atât pentru micuța Sofia, cât și pentru fiul ei, Noah Andrei, de nici o lună.

 

Fiul Danei Rogoz nu și-a dorit prea multe de la Moș Nicolae, doar două acadele: una de culoare roșie, iar alta de culoare mov. Și pentru că a fost cuminte, Vlad a primit mai multe daruri de la Moșul. Vedeți mai jos cum s-a bucurat acesta de cadouri.

 

Și fiul Anei Lesko l-a așteptat cuminte pe Moș Nicolae. Acesta și-a curățat singur ghetuțele și le-a pus la loc de cinste, pentru ca moșului să-i fie mai ușor să le găsească.

 

Amintim că Moș Nicolae vine, de obicei, la copiii cuminți și care-și pregătesc din timp ghetuțele, în dimineața zilei de 6 decembrie pe stil nou și pe 19 decembrie pe stil vechi. 

 

Foto: Facebook.com; credidam.ro

Adaugă comentariu