Cum se menţine în formă Jasmin?

Cum se menţine în formă Jasmin?

Interpreta Jasmin este un exemplu bun pentru toate femeile care doresc să îşi recupereze corpul ideal pe care îl aveau înainte de naştere. Jumătate de an în urmă, Jasmin a slăbit aproximativ 20 de kilograme şi acum cântăreşte 55 kg la 170 cm. Jasmin nu a vrut să se împace cu ideea că a luat kilograme în plus după naşterea fiicei ei Margarita, aşa că s-a pus serios pe treabă.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost dieta pe bază de proteine, doar că aceasta nu i-a oferit un rezultat satisfăcător, motiv pentru care Jasmin a început să facă sport. Nu făcea sport la sală, ci chiar la ea acasă. La primul etaj al casei are o piscină şi o sală de sport, iar antrenoarea o vizitează la fiecare două zile.

Acum Jasmin nu îşi poate imagina viaţa ei fără sport şi se antrenează de 3-4 ori pe săptămână chiar şi atunci când merge la odihnă.

Jasmin a mărturisit că a avut probleme cu kilogramele şi când era adolescentă: “Evident că m-a pus pe o dietă strictă: mă hrăneam doar cu iaurt.” Acum însă interpreta nu este pregătită pentru măsuri atât de stricte şi preferă să se alimenteze sănătos, aşa că în timpul unei zile ia masa de 5 ori, însă nici o porţie nu depăşeşte 200-250 grame. Alimentele pe care însă nu le consumă sunt: carnea grasă, făinoasele şi dulciurile pe care le înlocuieşte cu fructe uscate şi miere.

“Este important să nu mănânci după ora 6, maxim 8. Dacă vă culcaţi târziu şi vă e foame, tot ce trebuie să faci e să bei un pahar de apă călduţă şi pofta va dispărea” – a mărturisit Jasmin pentru revista “7 zile”.

Foto: starhit.ru, zvezdanutye.com

Adaugă comentariu