Dieta fostei vedete TV, Adelina Pestrițu, cu care a slăbit rapid după naștere

Dieta fostei vedete TV, Adelina Pestrițu, cu care a slăbit rapid după naștere

La foarte puţin timp de la naştere, fosta vedetă TV, Adelina Pestrițu a început un program foarte bine organizat pentru a reveni la forma pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. A început deja lupta cu kg în plus, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

 „Probabil trebuie să încep prin a-i mulţumi mamei natură pentru că m-a înzestrat cu un metabolism care a funcţionat rapid după orice mare transformare. Iar asta m-a făcut ca, la nici 3 zile după ce am dat naştere fetiţei mele, să port blugii pe care îi purtam înainte de a rămâne însărcinată şi parcă să-mi vină şi lărguţi. Mare bucurie!”, mărturiseşte ea.

Adelina Pestriţu a adoptat un regim alimentar sănătos, fără zahăr. „Am băut multe ceaiuri, asta şi pentru că o alăptez pe Zeny, apă cu multă lămâie, supe, orez fiert cu carne de pui, iaurturi şi, ce credeţi, mi-am satisfăcut până şi pofta mea cea mare de dinainte de a naşte, clătitele (cu făină integrală, lapte degresat şi îndulcitor de ştevie)”.

În plus, Adelina mai are un secret pentru silueta ei, poarta  centura  concepută chiar de Kourtney Kardashian, una dintre preferatele ei: „Iniţial mi-am comandat toate centurile şi corsetele măsura M, dar am fost şocată să realizez că de fapt am nevoie de XS la câteva zile după ce am născut. Astfel, am rugat să mă ajute cu două numere mai mici. Până şi ei au fost surprinşi de rapiditatea în care îmi revin”.

Adelina va face şi tratamentele corporale, după cum i-a permis medicul ei. „Abia aştept să vă prezint poze peste o săptămână şi să vă dau curajul de care mi-aţi spus că aveţi nevoie pentru a deveni frumoase şi suple şi după ce aţi născut!”, spune Adelina pe blogul ei.

În rest, proaspăta mămică se bucură de momentele petrecute alături de micuţa ei. „Zenaida se simte acasă, este liniştită, mănâncă bine şi doarme precum un îngeraş. Lucrurile funcţionează într-o armonie totală!”.

 

Sursa: csid.ro;

Adaugă comentariu