Emoționant! Bloggerița Ana Ciorici vorbește despre relația cu fiica ei

Emoționant! Bloggerița Ana Ciorici vorbește despre relația cu fiica ei

Soție fericită, mamă de succes, femeie de afaceri, fashion bloggeriță, make-up artistă - toate acestea i se atribuie unei singure femei, Anei Ciorici. Aceasta de fiecare dată știe cum să-și surprindă frumos admiratorii, iar de data aceasta a făcut-o prin intermediul unei postări emoționante despre fiica ei, Emilia.

Este mamă a doi copilași minunați, un băiețel de numai 7 luni, pe nume Teo, și a unei fetițe de 3 anișori, Emilia. Pe lângă faptul că petrece foarte mult timp alături de familia sa, Ana Ciorici reușește să-și administreze afacerea, dar și să scrie cu regularitate pe blog. Cea mai recentă postare este despre fiica ei, și anume despre relația frumoasă dintre cele două.

„Am decis să fac o dată la câteva săptămâni sau poate mai des postare cu Emilia. Motivul care a stat la baza acestei decizii este dorința de a petrece mai mult timp în două, fără tati sau Teo.

O relație frumoasă și de prietenie dintre mine și Emi e cel mai mare scop pe care mi l-am propus să-l realizez. Vreau să mă considere o prietenă. Din această cauză, am început să am grijă ce fel de exemple îi dau, pentru că copiii sunt oglinda părinților și ajung să devină exact ceea ce suntem noi.

Emilia poate toata ziua să deseneze pe foaie sau cu pensulele pe față, exact ca mine. Îi place să poarte lucruri stilate (de dorit fix ca la mine) și să pozeze. Vedeți pozele de mai jos ca să înțelegeți cum m-a exclus ea din sesiunea foto ))).”, a scris Ana Ciorici pe blogul ei.

Vedeți mai jos o serie de imagini din cadrul sesiunii foto, realizată de fotografa Cristina Jitari.

Foto: ana.ciorici.com

Adaugă comentariu