Eva Măruță a avut ultima serbare la grădiniță: În curând începe școala!

Eva Măruță a avut ultima serbare la grădiniță: În curând începe școala!

O zi plină cu emoții în familia Andra – Cătălin Măruță! Prințesa lor a avut ultima serbare la grădiniță, motiv pentru care atât ei, cât și fratele mai mare, David Măruță, au fost prezenți ca să o încurajeze. Înainte să își întâlnească în sala de festivitate colegii, Eva Măruță s-a fotografiat alături de familie, iar apropiații și fanii au fost cuceriți de outfit-ul simpatic pe care și l-a ales.

 

Fericitul eveniment a avut o tematică specială, motiv pentru care Eva și-a ales cu multă atenție ținuta! În vârstă de cinci ani și aproape 11 luni, copila a purtat o geacă bej, un tricou alb, pantaloni scurți crem, o pălărie pe care și-a pus o eșarfă cu animal print, iar în picioare, a avut teniși… tot cu imprimeu!

Cu câteva minute bune înainte să urce pe scenă, mica artistă i-a oferit un interviu tatălui ei, Cătălin Măruță, care era și el vizibil emoționat. Andra a transmis câteva gânduri impresionante când a publicat o poză de album realizată azi, în curtea școlii private în care fiica sa a învățat.

 

„Azi, Eva are serbare: gata cu grădinița, în curând începe școala! Când ești mamă, viața pare pe fast-forward: azi, naști, mâine, vorbește, poimâine, începe școala, clipești încă o dată și se mută de acasă, apoi se căsătorește… Opriți timpul, vă rog!!!” este mesajul transmis de Andra despre fiica sa care a fost înscrisă la Cambridge School și, cel mai probabil, va reveni din toamnă toto aici… însă, în calitate de școlăriță.

 

Eva Măruță își dorește să devină o vlogeriță de succes

„Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: «Mama, astăzi vreau să mă filmez 24 de ore, să fac un vlog!».  Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, și ea, și David.”

Sursa: cancan.ro

 

Adaugă comentariu