Fetița Tatianei Heghea e deja model!

Fetița Tatianei Heghea e deja model!

 

Fetița de 8 luni a interpretei Tatianei Heghea a participat la o ședință foto pentru prezentarea noii colecții de haine pentru bebeluși de la Iuvas. Cât de dulce arată fetița ei, cum a cochetat cu aparatul de fotografiat și cât de cuminte a fost, aflăm din mărturisirile mămicăi și din fotografiile de mai jos.

Tatiana spune că timp de aproximativ o oră, cât a durat sesiunea foto, Raluca a fost ascultătoare, cochetă și zâmbitoare. “Nu a făcut capricii. Eram frapată, mai ales că am schimbat tocmai opt ținute, iar copiilor nu le prea place să-i îmbraci și dezbraci într-una.”

Tatiana ne mărturisește că Raluca a pozat ca o adevărată domnișoară, i-au plăcut toate ținutele, se uita exact în obiectiv și era cu zâmbetul până la urechi. “Cred că la capitolul zâmbet, poze, dragoste față de oameni, îmi seamănă mie, în rest e toată fata tatei”, spune mămica cu mândrie.

Un rol important, potrivit spuselor mămicii, a avut-o și talentul fotografului, care a știut cum să prindă din prima emoțiile și momentele interesante ale fetiței sale. „Ralucăi, i-a plăcut mult  de fotograf și-i zâmbea des, o privea atent și cu simpatie”.

La sfârșitul ședinței însă mămica a trebuit să-i readucă zâmbetul pe fața Ralucăi. “Pe la ultimele ținute a fost nevoie ca mami să intre în rol și să se maimuțărească pentru buna dispoziție a fiicei sale“, spune interpreta.

Aceasta este a doua ședință foto a fetiței, prima fiind pe când Raluca avea cinci luni. Ședința pe care a făcut-o la Iuvas însă a fost percepută de ambele, ca primul „job” al fetiței.

Menționăm că noua colecție de hăinuțe pentru bebeluși de la Iuvas se va găsi în magazine din 3 octombrie.

  

Foto: Iuvas/Alena Nikanorova

Adaugă comentariu