Fotbalistul român Adrian Mutu - din nou tătic. Prima imagine cu bebelușul!

Fotbalistul român Adrian Mutu - din nou tătic. Prima imagine cu bebelușul!

Fotbalistul român, Adrian Mutu a devenit din nou tătic! Soția acestuia în vârstă de 23 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la un spital privat din București. Bebelușul a primit nota zece din partea medicilor și va fi botezat cu numele Tiago.

Așteptările au luat sfârșit pentru Adrian Mutu și soția sa, Sandra Bachici, fosta Miss România. În dimineața zilei de vineri, 14 aprilie, cei doi au devenit părinții unui băiețel superb. Deși, Adrian Mutu este deja la a patra experiență de acest gen (fotbalistul mai are încă 3 copii din căsătoriile anterioare), actuala sa soție trăiește pentru prima dată experiența maternității. Sandra a născut prin cezariană, la naștere băiețelul cântărind 3650 de grame și măsurând 53 de centimetri.

Fericitul tătic a asistat la nașterea fiului său. Momentul când și-a ținut pentru prima dată fiul în brațe a fost fotografiat.

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit la începutului anului 2016 pe o plajă din Cuba, după numai 10 luni de relație. Deși diferența de vârstă dintre aceștia este de 14 ani, cuplul se declară fericit și împlinit.

Foto: Facebook.com; instagram.com

Adaugă comentariu