(FOTO) 10 vedete schimbate complet de forma sprâncenelor

(FOTO) 10 vedete schimbate complet de forma sprâncenelor

Trendurile în ceea ce privește forma sprâncenelor s-au schimbat extrem de mult de-a lungul anilor, de la cele subțiri și desenate cu creionul care erau populare în anii '90 și începutul anilor 2000, până la sprâncenele excesiv de stufoase care au fost în tendințe după anul 2010.

Dacă despre ochi se spune că sunt oglinda sufletului, atunci sprâncenele sunt în mod clar rama care pune în evidență frumusețea chipului. Vedetele care și-au schimbat mult forma sprâncenelor de-a lungul anilor ne demonstrează cât de importate sunt acestea și ce influență majoră au asupra aspectului general al feței.

Evoluția estetică a starurilor de-a lungul anilor și forma diferită a sprâncenelor acestora ne arată cât este de important acest detaliu. De fapt, imaginile alăturate cu starurile care au avut sprâncenele de diferite forme și grosimi de-a lungul anilor demonstrează că naturalețea este întotdeauna alegerea perfectă. 

Sprâncenele care se adaptează cât mai bine formelor naturale, care respectă structura feței și au o culoare cât mai apropiată de cea naturală arată de fiecare dată perfect. 

Descoperă mai jos cum au evoluat în timp sprâncenele unor staruri și cât de mult le schimbă acest mic detaliu.

 

Jessica Alba

 

Megan Fox

 

Angelina Jolie

 

Selena Gomez

 

Jennifer Lopez

 

Paris Hilton

 

Victoria Beckham

 

Penelope Cruz

 

Charlize Theron

 

Lady Gaga

Sursa: eva.ro

Adaugă comentariu