(FOTO) Actrița română, Laura Cosoi, gravidă în 7 luni, pozează aproape goală pe coperta unei reviste

(FOTO) Actrița română, Laura Cosoi, gravidă în 7 luni, pozează aproape goală pe coperta unei reviste

Actrița din România, Laura Cosoi, va aduce pe lume la începutul verii o fetiță și spune că ar vrea să mai aibă încă unul sau doi copii. Laura Cosoi este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și spune că este nerăbdătoare să se vadă în ipostaza de mamă. Însărcinată în șapte luni, actrița s-a lăsat fotografiată aproape goală și apare pe coperta revistei Unica, ediția din mai.

 „Mie mi-a venit greu să împărtășesc vestea cu lumea, nu pentru că mi-a fost teamă, dar mi s-a părut ceva atât de personal și de intim încât… E un miracol firesc, natural, așa ne-a lăsat Dumnezeu pe lumea asta, să facem copii. Eu sunt o viitoare mamă atipică față de femeile însărcinate din jurul meu, pentru că nu am vorbit numai despre asta, mă simțeam și incomod să vorbesc, să-mi dau cu părerea, am fost destul de rațională”, a recunoscut graviduța.

Încet, încet a început să comunice cu fetița sa și spune că este mult mai orientată spre interior decât spre exterior, adică nu o interesează nici părerile altor femei însărcinate, nu intră pe forumuri, nu se fotografiază în fiecare săptămână, nu face ceea ce fac majoritatea femeilor care așteaptă un copil. „Am vrut să mă ascund, să mă înțeleg, să intru în contact cu ea… așa am simțit. Mi-a fost greu să vorbesc despre ea, mi se pare inconfortabil să vorbesc despre sarcină și apoi s-o arăt, simt că e ceva intim și nici nu-mi place să-mi pună oamenii mâna pe burtă, e o chestie foarte ciudată. Nici cu prietenii apropiați nu am fost altfel și, în mod normal, eu nu sunt așa. Pe Cosmin îl las tot timpul, el este privilegiatul“, povestește Laura despre stările ei de femeie însărcinată.

Vedeta a mai spus că nu a luat mai deloc în greutate și și-a luat angajamente până aproape de momentul sarcinii, pentru că are o energie debordantă. „Nu am pus decât patru kilograme și probabil că mai pun până nasc, dar e firesc, nu ai cum să controlezi asta. Gătesc, dar nu am pofte absolut deloc, am mâncat doar mai mult dulce decât am mâncat în general, dar asta și pentru că am avut o perioadă mai aglome­rată. Urmăresc o singură aplicație de pe telefon care îmi spune ce face fătul în fiecare săptămână și noutățile care ar putea să apară și tot acolo ți se spune care sunt ingredientele-cheie ale săptămânii, în funcție de ce anume se dezvoltă la făt. În funcție de asta mi-am făcut și un meniu. Oricum, am cam mâncat ce-am simțit, eu nu prea mâncam carne înainte de sarcină și nici acum nu s-a schimbat nimic, îmi place să mănânc brânză, beau apă minerală și câte o prăjitură de casă, gogoși, dar nu exagerez”.

Înainte de naștere va da licența în actorie, joacă în spectacole de teatru și va lansa o nouă carte de rețete și lifestyle – „Forma gustului“, despre care spune că va fi una necenzurată, cu fotografii și mărturisiri intime.  „E un volum care e și motivațional, care e și o spovedanie, e o carte necenzurată din toate punctele de vedere – și aici mă refer și la ilustrațiile în care apar eu, făcute de Alex Gâlmeanu, care ne e și prieten apropiat. Pozele cu mâncarea le-a făcut Cosmin, rețetele în sine sunt foarte bine alese și foarte bine gândite, fiecare rețetă în parte are un mesaj, fiecare poveste pe care am spus-o acolo e încărcată de însemnătate. Am vorbit de lucruri despre care n-am vorbit niciodată cu nimeni – confesiunea despre mine și despre cum am fost eu până în acest moment. M-am deschis 100%”, a spus vedeta.

 

Sursa: unica.ro

Adaugă comentariu