(FOTO) Andra Măruță împlinește astăzi 35 de ani

(FOTO) Andra Măruță împlinește astăzi 35 de ani

Ziua de astăzi este o zi specială pentru Andra, care împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani. Pentru a marca acest moment important, familia Măruță a decis să meargă într-o vacanță în Roma.

 

Pe pagina ei de Instagram, celebra cântăreață le-a transmis urmăritorilor ei că este copleșită de mesaje din partea susținătorilor ei, iar familia ei nu se oprește din a îi face surprize.

Mai mult decât atât, Eva Măruță a dezvăluit ce cadouri a primit mama ei din partea lui David și a ei.

 

Andra: „Bună dimineața! De la 12 am început să primesc foarte multe mesaje și am primit cadouri de la copilașii mei”

Eva: „I-am luat niște cercei și David o brățară!”

Andra: „Am fost foarte bucuroasă și emoționată și vă mulțumesc din suflet. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos, alături de oameni minunați care sunt alături de mine mereu.

Vă pup și vă iubesc pe toți! Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc”.

 

Ziua de 23 august este una foarte specială, în contextul în care Andra și Cătălin Măruță împlinesc și 13 ani de la nuntă. „La mulți ani de două ori pentru că astăzi împlinim 13 ani de când ne-am căsătorit. La mulți ani, Cătălin! Te iubesc”, a mai transmis Andra, la secțiunea de stories de pe Instagram.

 

Andra Măruță le-a mărturisit fanilor ei că urmează să le facă o surpriză, chiar de ziua ei de naștere. La ora 17:00, cântăreața lansează o nouă piesă pe canalul ei de Youtube.

„De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astăzi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul.”

Sursa: wowbiz.ro

Adaugă comentariu