(FOTO) Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan: Nu e o casă clasică

(FOTO) Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan: Nu e o casă clasică

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă în decembrie 2021. Cuplul are trei fii, Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat mai multe fotografii din locuința lor.

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi” „În clipa în care am deschis ușa și am intrat, e adevărat că mirosea a curat pentru că fusese o echipă care făcuse curățenie, lucrurile erau așezate, perdelele erau puse. Eu nu știam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil”, a spus Adela.

 

„Am deschis ușa și am zis: «Doamne, îți mulțumesc că simt asta!». Aveam foarte mari emoții. (…) Prima senzație a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici rămânem!». N-am mai dormit nici măcar o dată dincolo. (…) Am avut și o provocare legată de copii. Ne spuneau, în special Alexandru, că el nu dorește să vină la casa nouă, că el vrea să rămână la casa veche”, a continuat.

 

„E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam”, a continuat.

Sursa: unica.ro

Adaugă comentariu