Fotografii inedite. Cum arătau vedetele autohtone în urmă cu 10 ani

Fotografii inedite. Cum arătau vedetele autohtone în urmă cu 10 ani

Mai multe vedete din Moldova au publicat pe o rețea de socializare colaje de fotografii făcute în urmă cu 10 ani. Chiar dacă au înaintat în vârstă și s-au schimbat de-a lungul anilor, au rămas la fel de frumoase și talentate. Vezi mai jos cât de mult s-au schimbat de-a lungul anilor vedetele de la noi din țară.

 

1. Prezentatoarea Lilu

„În 10 ani s-au micșorat formele exterioare și s-au dezvoltat frumos (așa cred eu) cele interioare. În toți acești ani am continuat să învăț. Să mă autodepășesc în fiecare zi, să îmi fac prieteni adevărați, să scap de oamenii care mă inundau cu negativism, să îmi ascult intuiția. Să muncesc și să îmi câștig independența financiară de care are nevoie fiecare om pentru a se simți mai sigur pe sine. Am muncit din greu pentru tot ce am și atunci când mă uit în oglindă la reflecția feței și corpului meu văd puterea de neoprit ce trăiește în mine”, a scris jurnalista pe profilul său de Instagram.

 

2. Jurnalista Nata Albot

„10 ani, toți ai mei. Și mi-e trist, și-mi e bine. Am pierdut ce am avut mai scump, am îngenuncheat, apoi m-am ridicat și mers mai departe. Eu știu că nu sunt o excepție și tot omul are câte o durere de trăit la un moment dat. Dacă viața voastră nu se sfârșește în acel moment, înseamnă că universul a decis să vă ofere darul vieții mai departe. Iar voi trebuie doar să alegeți să vă bucurați de el, în pofida la toate. Eu așa am ales”, a scris Nata Albot.

 

3. Prezentatoarea Sorina Obreja

„Atunci viața mea era despre mine, acum viața mea e despre noi. Marea mea schimbare”,  a scris Sorina Obreja pe profilul său de Instagram.

 

4. Prezentatoarea Lili Lozan

„Provocarea Instagramului, diferența de zece ani în fix două poze, daaaa, când au trecut cei 10 ani? Dar au fost 10 ani frumoși, mulțumesc Doamne”, a scris Lili Lozan.

 

5. Interpreta Cornelia Ștefăneț

„2009/2019, 10 ani în urmă eram o copilă inocentă, naivă, dar la fel de zâmbitoare, la fel de îndrăgostită de muzică, de viață… Cu lumină în ochi și în suflet”, a scris Cornelia Șefăneț.

 

6. Make-up artistul Olga Manciu

„Schimbările sunt mereu spre bine! :) 2009 vs. 2019”, a scris Olga Manciu.

 

7. Autoarea vlogului „Zâmbărele” Victoria Roșca

„2009/2019. Atâtea lucruri frumoase s-au întâmplat în viața mea în ăștia 10 ani. Mulțumesc universului pentru tot”, a scris Victoria Roșca.

Sursa foto: instagram.com

Adaugă comentariu