Grecia, Turcia, Las Vegas sau Maldive? Vezi unde își petrec vacanța vedetele noastre!

Grecia, Turcia, Las Vegas sau Maldive? Vezi unde își petrec vacanța vedetele noastre!

Departe de agitația din capitală, părinții Costi Burlacu și Corina Țepeș, Aurel Chirtoacă, Marcel și Cornelia Ștefăneț, Dana Markitan, Tatiana Melnic, Cezara, Victoria Cocieru, dar și alții, se relaxează sub razele de soare și zburdă în voie departe de griji și rutina zilnică. Dar, pentru că totuși își doresc să păstreze constantă legătura cu fanii, vedetele autohtone nu au ezitat să posteze pe rețelele de socializare fotografii din vacanță. Iată ce destinații au ales aceștia pentru vacanța de vară din 2018!

Aurel Chirtoacă împreună cu familia au optat pentru Grecia, acolo unde își petrec vacanța mult așteptată alături de alți prieteni de familie.

Se pare că și colegii de breaslă, Marcel și Cornelia Ștefăneț au parte de clipe frumoase în aceeași țară - Grecia!

Soția lui Anatol Melnic a zburat în Spania pentru a prinde un bronz perfect. Tatiana este împreună cu micuța Kamelia și par să fie încântate de această țară.

 

Interpreta și mămica Dana Markitan se pare că a fost cam indecisă la capitolul destinație, așa că a ales mai multe: Germania, Serbia și acum fără filtre postează fotografii din minunata vacanță din Muntenegru.

După ce au vizitat Cazanele Dunării din România, Costi Burlacu și Corina Țepeș se află tot în Muntenegru.

Nici interpreta Cezara nu stă acasă când soarele te cheamă în vacanță. Astfel, aceasta alături de fiul Cezar au ales Turcia drept destinație.

Și proaspăta mămică Victoria Cocieru și-a organizat o mini vacanță, evadând pentru câteva zile alături de prietene în Las Vegas.

Sursa: facebook.com

 

 

Adaugă comentariu