Şi-a tăiat părul pentru a filma o scenă din videoclip. Vezi cine e artista

Şi-a tăiat părul pentru a filma o scenă din videoclip. Vezi cine e artista

Interpreta de muzică uşoară Roxana lansează un nou videoclip la piesa „Liberă-n zbor”. Artista a oferit detalii EXCLUSIVE înainte de lansarea clipului. Filmările au durat câteva luni pentru că şi-a dorit o lucrare deosebită, un fel de carte de vizită.

Din spusele Roxanei, muzica îi aparţine, dar a fost îndrumată de tânărul compozitor Ion Dumitraş. Textul piesei a fost scris de Nona Marian. “Am şi plâns după ce am citi textul primit de la Nona. Doar o femeie cu o lume interioară bogată este capabilă să scrie asemenea versuri.

Textul este dramatic, iar echipa CIOFilm a realizat un scenariu complex care să corespundă fiecărui vers din piesă. Au fost mai multe locaţii de filmare, printre care şi satul Molovata, raionul Dubăsari. Roxana împreună cu echipa de filmarea şi-au pus drept scop ca scenariul să fie cât se poate de veridic. Au fost alese minuţios personajele feminine pentru a transmite stările şi emoţiile fiecărei persoane care vor privi clipul.

Mi-am tăiat părul pentru a filma o scenă din clip. Nu regret acest sacrificiu pentru că o să crescă, plus îmi doream foarte mult şi o schimbare de look.” Pentru o altă scenă din clip a fost sacrificat un copac. Copacul creştea în grădina unei femei din satul Molovata, dar acesta se usca. “Am fost criticată dur de mai mulţi care au privit clipul pentru că am tăiat acest copac… Scenele nu au fost deloc uşoare pentru că pomul a fost replantat. Am apelat la o echipă de băieţi puternici care a scos copacut din rădăcini, apoi l-au răsădit  pe marginea unei stânci. În scenă se preconiza să plouă, iar pentru asta am solicitat ajutorul echipei de pompieri, care au cheltuit cu noi câteva tone de apă.” Acestea sunt câteva detalii din culise, iar produsul final va putea fi în curând apreciat și de public. 

Artista are doi copii. Bianca, fiica de 6 ani, se pare că-I calcă pe urme, căci are imprimate deja câteva piese solo, dar şi împreună cu mama sa. Fiul Artiom este fotbalist într-o echipă de fotbal din Kiev. Soţul artistei este primul om care a văzut clipul şi care s-a dat cu părerea. El este primul critic, dar şi susţinător al Roxanei. 

 

 

 

Foto: Arthiva personală

 

Adaugă comentariu