Iată ce cadou gingaș i-a făcut Dan Bălan mamei sale

Iată ce cadou gingaș i-a făcut Dan Bălan mamei sale

Astăzi, interpreta și prezentatoarea TV, Ludmila Bălan își sărbătorește cea dea 59-a aniversare. Interpreta a avut o zi plină de evenimente frumoase.

Încă de la miezul nopții Ludmila Bălan a început să primească mesaje de felicitare din partea admiratorilor, dar și din partea celor mai dragi persoane din viața ei. Una dintre cele mai emoționante felicitări a venit din parte fiului artistei, interpretul Dan Bălan, care și-a felicitat mama prin intermediul unei poezii.

„Happy Birthday, dear mama! Să fie soare-n ochii tăi/ Și să privești cu soare/ Și zâmbetul neîncetat / S-adie-n orice stare/ Și fericita-asa cum esti,/ Cu flori de păpădie,/Eu vin din nou să te alint/Ca în copilărie”, acesta a fost mesajul felicitare publicat de Dan Bălan pe rețelele de socializare.

Copleșită de emoții și fericire, Ludmila Bălan a recunosc de fapt, că cel mai scump și frumos cadou din viața ei l-a primit chiar de la fiu.

„Tu ești Soarele meu!!! Iar păpădiile pe care le-ai cules pentru mine o zi întreagă pe când aveai doar 5 anișori, rămân cel mai scump și mai emoționant cadou din viața mea!!!”, afirmă Ludmila Bălan.

Amintim că Ludmila Bălan a debutat în televiziune la vârsta de 19 ani și timp de zece ani a fost crainică la postul național de televiziune, Moldova 1. În anii ’90 a prezentat emisiunile pentru copii: „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show”. S-a mutat apoi în Tel Aviv, alături de soţul ei, devenit ambasador al Moldovei în Israel.

În prezent aceasta a revenit în țară și pe lângă faptul că este interpretă, Ludmila Bălan urmează să devină din nou prezentatoarea unui show pentru copii.

Foto: facebook.com

Adaugă comentariu