Interpreta Feli a devenit pentru prima dată mamă. Iată ce nume frumos i-a pus copilului!

Interpreta Feli a devenit pentru prima dată mamă. Iată ce nume frumos i-a pus copilului!

Cântăreața Feli din România a născut în dimineața zilei de 21 noiembrie. Artista, în vârstă de 31 de ani, a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o Nora Luna.

 „Nora Luna e deja cea mai importantă fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, „culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte. 

Artista a născut prin cezariană la Spitalul Universitar din București, iar la o zi după naștere a publicat prima fotografie cu fetița sa.  „Nora Luna, prin tine se explică Dumnezeu! Peste tot cerul răsună că suntem bine împreună! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)”, a scris artista pe contul său de Facebook.

Feli își dorește ca fetița să semene cu tatăl ei când era mic, pentru că avea părul negru și creț. Despre iubitul său și tatăl fetiței, Feli nu a oferit prea multe detalii până acum.

Eu nu vreau să țin treaba asta secret, e tatăl copilului meu, el nu vrea să fie în atenție. Noi când ne-am cunoscut nu știa cine sunt, ne-am cunoscut la o nuntă unde eu mergeam să cânt, iar el era invitat. El nu înțelege lumea asta. Nu vreau să îl forțez”, a explicat Feli.

Chiar dacă este o persoană discretă cu viața sa personală și nu prea vorbește despre iubitul său, artista a lăsat să se înțeleagă că este un bărbat grijuliu și implicat.

E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afara de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nici o barieră, pentru că știu că nu mă judecă”, a spus Feli.

 

Sursa: unica.ro

Adaugă comentariu