Kate Middleton a povestit cum a născut sub hipnoză și cât de rău s-a simțit în toate cele 3 sarcini

Kate Middleton a povestit cum a născut sub hipnoză și cât de rău s-a simțit în toate cele 3 sarcini

Kate Middleton, soţia Prinţului William al Marii Britanii, a oferit un interviu pentru podcast-ul „Happy Mum, Happy Baby”, în care a vorbit despre felul în care îşi creşte cei trei copii, dar şi despre modul în care aceştia au venit pe lume, după ce mama lor a experimentat sarcina toxică. „Aveam nişte stări groaznice dimineaţa, aşa că nu eram o gravidă prea fericită”, a început ducesa să se destăinuie.

„Era de-a dreptul îngrozitor! Mă simţeam foarte rău, nu mâncam ce trebuia să mănânc, dar, cu toate astea, corpul era capabil să ia tot ceea ce avea nevoie pentru a creşte o nouă viaţă, lucru care mie mi s-a părut fascinant. În timpul sarcinilor mele toxice mi-am dat seama de puterea minţii asupra trupului, pentru că am încercat totul posibil ca să pot trece mai bine peste acea perioadă”, a început să explice Kate.

Naşterea sub hipnoză implică relaxare şi autohipnoza înaintea şi în timpul naşterii. „Există diferite nivele… Nu pot să spun că William stătea lângă mine şi-mi scanda nimicuri drăguţe în ureche. În niciun caz! Nici măcar nu l-am întrebat despre asta, dacă e de acord sau nu, eu mi-am dorit pur şi simplu să încerc aşa ceva. Pentru mine”.

M-am convins de puterea hipnozei, a meditaţiei, a respiratului adânc şi a lucrurilor de acest fel – lucruri despre care te învaţă în naşterea sub hipnoză – când mă simţeam foarte rău şi mi-am dat seama că aş putea controla întreaga situaţie în timpul travaliului”.

Mi-a fost de mare folos pentru că îmi fusese atât de rău în timpul sarcinii, aproape că mi-a plăcut naşterea! Pentru că era un eveniment despre care ştiam că se va sfârşi într-un final. Totuşi nu poate fi recomandată tuturor…”, a conchis ducesa.

Ducesa de 38 de ani a vorbit sincer şi emoţionant şi despre cum este să fie mama Prinţului George, a Prinţesei Charlotte şi a lui Louis, în cadrul unei iniţiative – care-i aparţine – despre primii ani de viaţă. Kate a fost întrebată despre acele aspecte din propria copilărie pe care ea îşi propune să le transmită mai departe copiilor ei. „Un aspect are de-a face cu calitatea relaţiilor. Adică acele momente pe care le petreci cu oamenii din jurul tău. Asta îmi amintesc din copilăria mea. Am avut o bunică minunată, care şi-a dedicat mult timp nepoţilor, s-a jucat cu noi, a făcut proiecte artistice cu noi, grădinărit în seră şi gătit, iar eu încerc să incorporez astfel de experienţe avute cu ea în viaţa copiilor mei”.

Ducesa de Cambridge a continuat apoi să vorbească despre mediile în care îţi petreci timpul şi care sunt extrem de importante: un cămin fericit şi un mediu sigur. „În copilărie, ne petreceam mult timp afară, iar acest lucru este important pentru mine să le pot oferi copiilor mei. Cred că e foarte important pentru starea noastră fizică şi psihică şi pentru fundaţia dezvoltării noastre. E atât de grozav să-ţi petreci timpul în natură, cimentând acele relaţii de calitate fără să fim distraţi de obligaţii de genul <Trebuie să gătesc > sau <Trebuie să fac asta>. De fapt, e totul foarte simplu”, a conchis Kate.

 

Sursa: okmagazine.ro

Adaugă comentariu