La 6 luni, fiica bloggeriței Doina Stratan are cont de instagram și cochetează cu modelingul

La 6 luni, fiica bloggeriței Doina Stratan are cont de instagram și cochetează cu modelingul

La numai 6 luni, fiica fostei prezentatoare TV, Doina Stratan-Atamanenco, se poate lăuda cu propriul cont de Instagram, dar și cu ținute de fotomodel. Se pare că Alisa este o fashionistă în devenire, asta datorită mamei sale, care și ea la rândul său cochetează cu lumea modeling-ului.

De mai bine de jumătate de an, viața bloggeriței Doina Stratan, a prins un alt contur. Chiar din primele zile de viață ale fiicei sale, Doina îi asortează cu gust ținutele micuței și este foarte atentă la fiecare detaliu. Datorită zecilor de mesaje primite zilnic pe contul său de Instagram legate de vestimentația și educația micuței, Doina a decis să-i creeze fiicei propriul cont pe aceeași rețea de socializare.

„Am acceptat să îi activez Alisei un cont, pentru toate mămicile care mă urmăresc și mă întreabă de anumite hăinuțe de unde le-am procurat și multe alte întrebări legate de creșterea și educația ei. Și pentru a nu confunda activitatea mea de aici cu ea. Vă aștept acolo să răspund la toate întrebările”, precizează Doina Stratan.

Fashion bloggerița Doina Stratan este căsătorită cu Alexandru Atamanenco, și au devenit părinți pe 31 iulie 2018.

Foto: Instagram.com

 

Adaugă comentariu