Marianna Petrenko completează SENS-ul vieţii cu al patrulea copil!

Marianna Petrenko completează SENS-ul vieţii cu al patrulea copil!

Dacă până acum nu demult, stilista, make-up artistul, designerul vestimentar şi fotograful Marianna Petrenko era cea care ne încânta cu poze excepţionale, recent ea însăşi a devenit protagonista unui pictorial excepţional, în care şi-a scos burtica de graviduţă la vedere. Am descusut-o pe Marianna, ca să aflăm cum se descurcă o mămică cu trei pici de grădiniţă&şcoală şi cu al patrulea în burtică…

„Cel de-al patrulea bebeluş este un băieţel, pe care am planificat să îl aduc pe lume în data de 26 aprilie, printr-o operaţie cezariană. Aş putea naşte pe 1 mai, pentru că fiica  Naomie e născută pe 1 iunie, iar fiul Etienne e născut pe 1 iulie. Dar pentru că anul acesta data este una cu roşu în calendar (Paştele), nu vreau să insist pe lângă medicul care urmează să mă opereze”. Nici data de 26 nu e aleasă întâmplător, fiul Sebastian fiind născut pe 26 august.

Cât priveşte numele, intuim că ar putea fi unul care să înceapă cu litera S, pentru a completa SENS-ul vieţii Mariannei (alcătuit din iniţialele numelui fiecărui copil): S – Sebastian, E – Etienne, N – Naomie, şi S? - numele pe care viitoarea mămică încă nu vrea să îl facă public: „Toţi mă întreabă de al patrulea S. Prefer să păstrez intriga până la final, mai ales că nu mai e mult timp până atunci”. 

Pe ultima sută de metri Marianna nu se odihneşte, ci ... creează. Chiar în ziua când am discutat cu ea, încerca să înţeleagă la ce o să aibă mai mult spor: „Să fac nişte poze sau să cos o faţă de masă pentru Paşte. Doar că, de unde! Etienne e mereu în preajma mea, şi Sebastian e acasă, de Naomie nici nu mai vorbesc – toţi trei vor atenţie”. Sebi e veşnic lângă burta mamei şi o întreabă de câteva ori pe zi: „Ce face bebe? S-a trezit? Unde-s picioruşele? Vreau să le pup!” Cei mici îl urmăresc şi desigur că îl copiază.

Îi dorim Mariannei sarcină uşoară în continuare, o naştere uşoară şi desigur un bebe sănătos!

Citeşte şi articolul din revista "Mame de succes": Marianna Petrenko: Copiii şi soţul sunt SENS-ul vieţii mele

Aşa şi-au surprins copiii mama, de 8 martie... 

Foto: Natalia Bostan; arhiva personală

Adaugă comentariu