Mesaj emoționat pentru bunica Nataliei Gordienko! Vezi și cât de bine se aseamănă cele două!

Mesaj emoționat pentru bunica Nataliei Gordienko! Vezi și cât de bine se aseamănă cele două!

De ceva timp se mândrește cu titlul de mamă, una foarte frumoasă și activă. Și dacă familia a ocupat mereu un loc important în inima Nataliei Gordienko, acum se pare că aceasta a căpătat o valoare și mai pronunțată. Astfel, în premieră, interpreta și-a etalat bunica pe facebook, alături de o descriere emoționantă. Cele două arată minunat, și mai că nu ai credecă există așa o diferență mare de ani dintre ele.

Din declarațiile sale recente pentru presă, aflăm că bunica Tamara e și cea care o ajută mult pe Natalia în creșterea și îngrijirea lui Cristian, strănepotul său.

„Cea mai iubită și minunată bunicuță din lume! Frumoasa și inteligenta mea! Idolul meu! Inima mea! Bunica Tamara și străbunica lui Cristian! Dar cum se numesc bunicile voastre? Multă sănătate bunicilor și mulți ani! Și realizarea planului-uragan – să danseze la nunta strănepoților!”, a scris Natalia în descrierea fotografiei, lăsând loc de a se înțelege cât de frumoasă e relația dintre ele.

Urmăritorii și prietenii virtuali ai artistei au sărit cu zeci de comentarii în care își arată uimirea față de felul în care arată bunica interpretei, și zicem noi, e pe bună dreptate.

Amintim că la sfârșitul lui noiembrie 2017, interpreta a născut în Franța un băiețel de 3500 de grame și 52 de centimetri, pe care l-a numit Cristian. Cine este tatăl copilului nu spune, dar artista susține că sunt foarte fericiți!

Sursa: facebook.com

Adaugă comentariu