Michelle Obama despre fertilizarea in vitro și căsnicie: Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră

Michelle Obama despre fertilizarea in vitro și căsnicie: Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră

Michelle și Barack Obama sunt căsătoriți de aproape 28 de ani și nu rare au fost zvonurile legate de divorț. În ciuda bârfelor de tabloid și chiar dacă mariajul lor atât de lung nu a fost mereu scăldat în lapte și miere, cei doi sunt împreună. Barack şi Michelle îşi vor sărbători cea de-a 28-a aniversare a nunţii luna viitoare.

În cadrul unei emisiuni, Michelle a vorbit despre faptul că nu trebuie să renunţi la o relaţie atunci când atingi inevitabil un moment greu. „Cuplurile tinere, se confruntă cu aceste provocări şi sunt gata să renunţe, deoarece cred că sunt destrămate. Şi vreau doar să spun, uite, dacă asta rupe o căsătorie, atunci eu şi Barack am fost despărţiţi continuu, de-a lungul căsătoriei noastre, dar avem o căsătorie foarte puternică. Şi dacă aş fi renunţat la el, dacă m-aş fi îndepărtat de el, în acele vremuri grele, atunci mi-ar fi scăpat şi toată frumuseţea care era acolo ”.

„Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Şi spun asta pentru că trebuie să ştii că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi. Şi aceste perioade pot dura mult. Pot dura ani”, declară Michelle Obama.

Dar, înainte de a se stabili, fosta primă doamnă sfătuieşte oamenii că ar trebui să îşi acorde timp pentru a vedea pe deplin cealaltă persoană „într-o serie de situaţii”. „Nu există o modalitate magică pentru a găsi pe cineva în afară de câteva elemente de bază, de a fi sincer cu privire la dorinţa de a fi cu cineva, de a vă întâlni cu seriozitate, pentru a planifica să-ţi asumi un angajament, să îţi dai întâlniri, să vezi încotro merge relaţia şi apoi să faci să se întâmple ”, a continuat ea.

Recent, Michelle Obama a împărtășit pe Instagram o fotografie de nuntă cu mesajul: „Această relaţie poate fi una dintre piesele fundamentale ale identităţilor noastre - aducându-ne atât de multă bucurie, sens şi susţinere în fiecare zi. Dar un lucru este sigur: este nevoie şi de multă muncă; multă onestitate cu noi înşine şi cu partenerii noştri. Acesta este un lucru pe care l-am învăţat. Mi-ar plăcea să aud câteva dintre lucrurile pe care le-aţi învăţat despre căsătorie şi despre voi înşivă”, a adăugat fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii.

 

Într-o altă emisiune, Michelle Obama a povestit că s-a simţit pierdută şi singură după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 21 de ani şi că fiicele sale şi ale lui Barack Obama - Sasha şi Malia, au fost concepute după ce a recurs la însămânțarea artificială.

„Am simțit că am dat greș pentru că nu am știut cât se întâmplă de des ca femeile să sufere avorturi spontane. Stăm în durerea noastră, gândind cumva că suntem rupte. Acesta este unul dintre motivele pentru care cred că este important ca mamele tinere să vorbească atunci când pierd o sarcină. Ceasul biologic este real cel mai rău lucru pe care ni-l putem face noi între noi, ca femei este să nu împărtăşim adevărul despre corpurile noastre, cum funcţionează şi cum nu funcţionează”, a mărturisit Michelle.

În acea perioadă, Michelle Obama recunoaşte că ar fi vrut să divorţeze mai demult, însă a fost împiedicată de consilierii de la Casa Albă şi sfătuită să aştepte până la finalul mandatului soţului ei. Motivele de nemulţumire ale fostei prime doamne erau legate de faptul că a fost nevoită să-şi administreze injecţii în cadrul procedurii de însămânțare artificială pentru că Barack era tot timpul plecat de acasă.

Sursa: apropotv.ro, viva.ro

Adaugă comentariu