Olga Manciu a dezvăluit unul dintre cele mai grele momente din viața de mamă: „Eram foarte aproape de momentul ca să-l pierd”

Olga Manciu a dezvăluit unul dintre cele mai grele momente din viața de mamă: „Eram foarte aproape de momentul ca să-l pierd”

Invitată la emisiunea „Vorbe bune cu Lilu”, Olga Manciu a vorbit despre expunerea copiilor pe rețelele de socializare, dar și despre unul dintre cele mai grele și dureroase momente din viața sa.

Nu este o mămică superstițioasă sau categorică în ceea ce privește publicarea fotografiilor copiilor ei pe rețelele de socializare, însă totul în limitele normalului și decenței. În cadrul emisiunii la care a fost invitată, Olga Manciu a dezvăluit care a fost cea mai grea postare făcută publică pe rețelele de socializare, dar și despre un moment foarte dureros din viața ei, pe care l-a depășit cu brio.

„Cea mai grea postare a fost atunci când unul din gemeni, Damian, la 6 luni, a făcut o infecție foarte gravă și eram foarte aproape de momentul ca să-l pierd. Și atunci când medicii luptau pentru viața lui, iar eu 6 ore am stat în așteptare și nu știam nici măcar ce se întâmplă cu el, atunci tare mult voiam să scriu și să fiu compătimită, oamenii să mă încurajeze că nu se va întâmpla cel mai rău și cel mai grav la ce mă gândeam eu atunci. Și atunci, tot ce am putut să fac, a fost să fotografiez geamul în care am privit 6 ore fără să mă opresc”, a mărturisit Olga Manciu.

Cât despre apariția copiilor ei în mediul virtual, tânăra mămică spune că nu se conduce de unele standarde sau principii. Pentru ea a fost important ca copilașii ei să apară pe rețelele de socializare după ce au fost botezați, în rest se străduie să fie cât mai reală, simplă și sinceră cu admiratorii săi.

„Mă strădui să arăt copilăria copiilor mei așa cum este, nu mă jenez să-i arăt în lenjerie. În ultima perioadă, de când au crescut mai măricei, gemenii chiar sunt foarte categorici, nu vor nici să se filmeze, nici să pozeze. Iar eu mă strădui să îi întreb și să nu fac unele lucruri din nevoința lor și din voința noastră”, a mai povestit mămica.

Olga și Alexandru Manciu sunt împreună din anul 2010. Cei doi au împreună trei copilași, gemenii Damian și Matei, în vârstă de 6 anișori, și mezinul Vladimir, care în luna iunie a împlinit 2 anișori.

 

 

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

Adaugă comentariu