Primul videoclip al Marianei Şura alături de fetiţa sa

Primul videoclip al Marianei Şura alături de fetiţa sa

La prima sa zi de naştere, Evelina, fiica interpretei Mariana Şura a primit un cadou inedit din partea naşilor săi de botez – un dar muzical ce îi poartă numele. La 4 mai a fost lansat şi videoclipul piesei în care interpeta radiază de fericire alături de fiica sa.

Piesa i-a fost dăruită Evelinei de către nanul său, Alexandru Lozanciuc şi a fost interpretată de Mariana Şura la prima aniversare a micuţei Evelina. Atunci a apărut şi ideea de a realiza un videoclip, aşa că tânăra mămică s-a apucat de treabă.

Filmările au avut loc acum o lună şi au durat o zi întreagă. Conceptul videoclipului îi aparţine interpretei şi a fost regizat de Vlad Ivaşcu. Mariana Şura a relatat pentru Odoraş că filmările alături de fiica sa au fost o plăcere: “Emoţiile pe care le transmitea ea erau fireşti şi fireşti am fost şi noi. Era curioasă de tot ce se întâpla în jurii ei. Am râs, ne-am distrat şi aşa a luat naştere şi un videoclip care vine din suflet.”

Acum când vede produsul finit, micuţa Evelina zâmbeşte şi deşi încă nu cunoaşte cuvintele piesei, se mişcă fericită în ritmul muzicii.

Mariana Şura a menţionat că acest videoclip este dedicat fiicei sale, tuturor fetiţelor care poartă numele Evelina, dar şi mămicilor care au adus pe lume fetiţe.

  

  

 

Adaugă comentariu