Reacția prințului William când a văzut-o pe Kate Middleton că ia în brațe un bebeluș

Reacția prințului William când a văzut-o pe Kate Middleton că ia în brațe un bebeluș

Unul dintre primele evenimente publice pentru prințul William și Kate Middleton a marcat și ocazia prin care ducii de Cambridge au lăsat să se înțeleagă că nu vor avea mai mulți copii. Și că, de fapt, William este cel care crede că familia este completă în formula actuală, scrie peroz.ro

În timpul unei vizite în Lancashire, cei doi membri ai familiei regale britanice au vizitat o biserică, iar gestul făcut de Kate acolo a dat naștere unei replici spumoase din partea soțului ei.

 

Deschiși cu cei prezenți la spital, ducii au acceptat să facă poze cu toți doritorii, iar în momentul în care au întâlnit un cuplu și pe fetița lor de câteva luni, Kate s-a topit. Aceasta a luat bebelușul în brațe și i-a zâmbit, moment în care prințul William a venit cu o replică delicioasă, care a stârnit amuzamentul tuturor: "Nu-i dați soției mele idei", semn că vremea bebelușilor a trecut pentru William și Kate. Când ducesa a lăsat-o pe fetiță în brațele părinților ei, William a continuat: "Nu o lua cu tine".

Atât în 2019, cât și în 2020, în timpul unor întâlniri cu poporul britanic, Kate Middleton a precizat că William nu și-ar dori mai mulți copii. Ducii de Cambridge sunt părinții a trei copii: George, de 8 ani, Charlotte, de 6, și mezinul Louis, de 3 ani.

Adaugă comentariu