Tatiana Heghea a dezvăluit sexul copilașului pe care îl așteaptă

Tatiana Heghea a dezvăluit sexul copilașului pe care îl așteaptă

Tatiana Heghea se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Interpreta este foarte fericită și abia așteaptă marele eveniment care va avea loc în mai puțin de 2 luni. Interpreta spune că vestea că va deveni din nou mămică a fost pe cât de neașteptată, pe atât de plăcută.

Busuioc TV menționează că la filmările ultimului videoclip lansat „Suflet de femeie”, ea era în a 5-a lună de sarcină, iar burtica nu era deloc proeminentă. „Sunt nespus de recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase pe care mi le-a dăruit. Am o familie minunată care-mi dă putere și mă hrănește cu dragoste zi de zi. Sunt bucuroasă că îi voi dărui Reginei-Raluca un frățior”, a dezvăluit interpreta.

 

Nu ne-am gândit la un nume pentru el, așteptăm să vedem poate se naște în zi de sărbătoare și soarta va decide ce nume va purta… Am cumpărat deja primul lucrușor pentru băiețelul meu, este vorba de o căciuliță de culoare albastră. Mă umplu de emoții când o privesc, abia aștept să-l strâng în brațe și să-l creștem cu dragoste și grijă!”, a spus ea.

 

Foto: busuioctv.md; facebook.com

Adaugă comentariu