Un cuplu de artiști au împodobit bradul și așteaptă primul Revelion în casă nouă

Un cuplu de artiști au împodobit bradul și așteaptă primul Revelion în casă nouă

 

Magia sărbătorilor de iarnă se lasă simțită pe deplin în familia Hanganu. Recent au împodobit bradul și așteaptă cu nerăbdare să vină Crăciunul și Revelionul.

Interpreta de muzică populară Nicoleta Sava-Hanganu, împreună cu soțul ei Dumitru Hanganu (instrumentist în orchestra Lăutarii) și fiica lor de 5 anișori, Dragostina, urmează să sărbătorească primul Revelion în casă nouă. Emoționați, artiștii spun că anul acesta spiritul sărbătorilor de iarnă este mai puternic decât de obicei, și asta deoarece se simt împliniți din toate punctele de vedere: au o casă caldă, o familie frumoasă și o carieră de succes.

„Trăim niște emoții deosebite, este primul an în casă nouă, cu acest prilej am cumpărat chiar și un brad nou, jucării noi, pentru ca întotdeauna să ne amintim cu drag de aceste momente frumoase. De fapt, avem și câteva jucării din anii trecuți, obișnuim să acumulăm din fiecare an câte ceva, pentru a păstra vie amintirea clipelor trăite în trecut”, povestește Nicoleta Sava-Hanganu.

Deși se bucură din plin de aceste momente unice din viața lor, totuși interpreta spune că în trecut sărbătorile aveau un alt farmec. Erau cele mai așteptate momente ale anului, când copiii așteptau cu sufletul la gură să împodobească bradul, să mănânce dulciuri și mandarine.

„Înainte, în familia noastră nu se obișnuia să se cumpere bradul din timp, țin minte că îl cumpăram chiar în ziua de Revelion. Îmi amintesc cu drag acele momente, când în casă domina o aromă îmbietoare de brad, iar noi îl împodobeam cu atâta dragoste și ardoare... Sărbătorile erau un motiv de bucurie pentru noi, atunci ne întâlneam cu rudele venite de pe la sate, cu verișorii. Toți veneau la noi în ospeție, deoarece mama era unica soră care locuia la oraș. Erau niște momente unice, cu multe dulciuri, cu mâncăruri alese care numai de sărbători le aveam pe masă”, a mai adăugat interpreta.

 

Foto: Arhiva personală

 

Adaugă comentariu