Vedeta din România care a slăbit 50 de kilograme. Cât de mult s-a schimbat!

Vedeta din România care a slăbit 50 de kilograme. Cât de mult s-a schimbat!

Cântăreața Bianca Rus (31 de ani) a ajuns o adevărată bombă sexy după ce a slăbit 50 kg. În urma operației prin care și-a micșorat stomacul, artista a slăbit în jumătate greutatea sa, ajungând de la 100, la 50 kg. Bianca nu se mulțumește cu atât și a început un program strict de sport, cu un antrenor personal.

La începutul anului 2018, Bianca Rus a luat decizia să își micșoreze stomacul cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. După această operație, bruneta a reușit să scape de aproximativ 50 de kilograme. „Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid. La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin. Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc”, a declarat Bianca Rus pentru click.ro.

Bianca Rus a mai mărturisit că nu își dorește acum o nouă relație amoroasă, mai ales că se află în plin scandal de divorț cu actualul soț, Antonio (31 de ani). „Sunt bine, nu mă plâng! Nu îmi caut iubit pentru că nu sunt pregătită pentru asta, mai ales că nici nu a început procesul (de divorț - n.r.) cu fostul soț”, ne-a spus Bianca Rus. Ea este în plin scandal cu Antonio după căsătoria care a durat doar două luni. La finalul anului trecut, chiar înainte de Crăciun, Bianca Rus și Antonio au decis să divorțeze.

 

Sursa: click.ro

Adaugă comentariu