Vedetele răspund la comentariile critice făcute pe seama modului în care își cresc copiii: „Am făcut terapie pentru că îmi spuneau că nu sunt o mamă bună”

Vedetele răspund la comentariile critice făcute pe seama modului în care își cresc copiii: „Am făcut terapie pentru că îmi spuneau că nu sunt o mamă bună”

Nimic nu este mai enervant și supărător pentru o mamă decât să i se spună că nu știe să-și crească copilul. Sfaturile sunt binevenite, dar când cineva aruncă niște vorbe doar pentru a face rău, atunci reacția nu trebuie să întârzie. Iar câteva mame celebre nu ezită să-i pună la punct pe hateri când aceștia întrec limitele bunului simț.

Îți oferim exemplele unor mămici celebre care iau poziție împotriva comentariilor negative pe care le-au primit de-a lungul anilor:

Jessica Alba

Celebra actriță a recunoscut că „a trebuit să facă multă terapie” pentru a face față comentariilor negative pe care le primea de la alte femei care îi spuneau că nu știe să-și crească copilul și că nu e o mamă bună. „Cu siguranță, acum că am aproape 40 de ani, îmi dau seama că majoritatea oamenilor care lasă comentarii negative sunt de fapt nesiguri, iar rușinea față de propria nesiguranță îi împinge să fie excesiv de critici”, a explicat Alba. „Nu înțeleg de ce, dar oamenilor le place să-i facă pe alții să se simtă prost atunci când ei nu sunt OK cu persoana lor”.

 

Eva Longoria

„Acuzatorii mamelor sunt un fenomen real”, a spus vedeta și a adăugat că ea nu-i va spune nimănui cum să-și crească copiii.

 

Hilaria Baldwin

Gazda podcastului „Mom Brain” le-a răspuns celor care au comentat negativ la o postare pe care ea a făcut-o în septembrie, prin care își dovedea abilitățile de multitasking, spălându-se pe dinți în timp ce îl alăpta pe fiul ei de trei zile, Eduardo. „Hai să clarificăm un lucru. O să postez din când în când despre ce mai facem. Dacă îmi trimiți un comentariu în care îmi spui cât de mult trebuie să postez sau cât de puțin, o să-ți dau block. Nu mă interesează astfel de păreri. Am cinci copii, suntem fericiți, sănătoși, obosiți, ocupați, dar binecuvântați. Secunda de care am nevoie pentru a face o poză și a o pune aici, în comunitatea noastră pe care o construim de mai mulți ani, este ceva de care mă bucur”, a scris Hilaria.

 

Kelly Clarkson

„Înainte de a fi atacată pentru că aș fi cea mai rea mamă din lume, vă asigur că e în regulă, e vopsea organică”, a scris Kelly lângă o imagine postata pe Twitter în care fiica ei, River, are părul vopsit roșu.

 

Eva Mendes

„Nu vorbesc despre Ryan și despre toate lucrurile minunate pe care el le face ca tată, pentru că păstrez privată această parte”, i-a răspuns actrița pe Instagram unui urmăritor. Acesta îl criticase pe Gosling pentru cum își crește copiii. „Cred că este mai bine să continui să prezint ceea ce îmi convine, fără să-l implic prea mult pe el sau pe copii. Nu că vreau să fiu secretoasă sau ciudată, vrem doar să stăm departe de spațiul public. Are sens? Sper că da. Pentru că asta e răspunsul meu cinstit”, a precizat Eva Mendes.

 

Khloe Kardashian

Vedeta i-a dat o replică dură unui troll care a insultat-o pe fiica ei, True: „Ce ar avea de comentat un adult care se respectă la imaginea unui copil? Cât de dezgustător poți fi? E patetic să fii atât de mizerabil.”

De asemenea, vedeta și-a apărat decizia de a-i cumpăra fiicei sale o mașinuță Bentley de jucărie. „Nu-i niciun motiv pentru a fi trist când vezi un copil într-o mașină de jucărie. Am decis să o răsfăț pe fiica mea. Vreau să o răsfăț cu dragoste și cu lucruri materiale. Va fi crescută și cu valori, responsabilitate, respect și iubire de sine”, a precizat Khloe Kardashian.

„E ridicol când oamenii aruncă judecăți asupra altcuiva fără să știe întreaga situație”, a declarat vedeta într-o înregistrare video de pe YouTube. „Oricine știe ce este mai bun pentru el și ce îi trebuie în viață”, a adăugat ea.

 

Chrissy Teigen

Modelul i-a răspuns unui troll care a criticat-o pentru că a postat o imagine în care apărea fără sutien lângă fiica sa, Luna. În imaginea respectivă, fetița îi așeza sacoul mamei sale, care îl purta fără să aibă nimic pe dedesubt. „Pe platou, cu stilistul meu”, a scris ea lângă fotografie. „Isuse, acoperă-te, fiica ta e chiar acolo”, i-a scris cineva. „A supt toata luna la sân și nu-i mai pasă”, i-a răspuns Chrissy.

 

Charlize Theron

„Copiii mei își vor spune povestea într-o zi”, a declarat actrița când a fost întrebată cum se descurcă cu criticile asupra felului în care îi crește. „Îmi iubesc copiii. Încerc să-i țin cât mai mult în siguranță. Încerc să-i sprijin cât mai mult. Încerc să fac ce cred că fiecare părinte își dorește pentru copiii lui, să le dau o șansă bună”, a spus Charlize Theron.

 

Pink

„E ceva în neregulă cu mulți dintre voi, cei de aici”, a scris cântăreața pe Instagram, după ce a postat o imagine cu fiul ei, Jameson, fără scutec pe el. „Chiar comentați despre penisul fiului meu? Despre circumcizie??? Pe bune? Ca orice mamă normală care merge la plajă, nici nu mi-am dat seama că el și-a dat jos pampersul. Am șters poza din cauza comentariilor voastre dezgustătoare. Iar acum șterg comentariile și resping situația rețelelor de socializare, războinicii tastaturilor și negativismul pe care îl aduceți în viețile oamenilor”, a scris ea.

De asemenea, când a fost criticată pentru că și-a lăsat copiii să alerge prin fața monumentului Holocaustului de la Berlin, Pink a explicat pe Instagram: „Berlin, te iubesc. Și pentru toate comentariile; acești doi copii sunt de fapt evrei, cum sunt și eu și toate mamele din familia mea. (…) pentru mine aceasta este o sărbătorire a vieții după moarte. Vă rog să păstrați ura și părerile pentru voi.”

 Sursa: andreearaicu.ro

Adaugă comentariu