Vezi unde a ales Tatiana Heghea să-și petreacă vacanța de vară

Vezi unde a ales Tatiana Heghea să-și petreacă vacanța de vară

În plin sezon estival, Tatiana Heghea, împreună cu familia sa, își petrec vacanța de vară în una dintre cele mai solicitate destinații turistice din ultimii ani. Italia este țara unde interpreta a ales să meargă în mod repetat pentru a se odihni și pentru a face plajă.

Nu este pentru prima dată când interpreta Tatiana Heghea explorează Italia, țara de care s-a îndrăgostit și care crede că este destinația perfectă pentru odihnă și răsfăț. De data aceasta artista a ales să viziteze orașul-port Ancona din regiunea Marche, una dintre cele mai populare destinații din Italia.

„Vacanța sufletului meu. Încă o dată mă conving că anume continentul european, orașul european  este destinația vacantelor armonioase și inteligente!”, acesta a fost mesajul interpretei transmis internauților îndată ce s-a văzut ajunsă în Italia.

Interpreta se bucură de vacanță alături de cele mai dragi persoane din viața sa, soțul și fiica - micuța Regina Raluca. Și de această dată Tatiana Heghea a avut grijă să împărtășească impresiile prin fotografiile din vacanță, iar din imagini se vede clar că distracția, marea și plaja sunt la ordinea zilei.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu