Vitalie Advahov își sărbătorește astăzi ziua de naștere departe de țară

Vitalie Advahov își sărbătorește astăzi ziua de naștere departe de țară

Astăzi, instrumentistul, tatăl și dirijorul orchestrei municipale de muzică populară a fraților Advahov, Vitalie, este omagiat. Deși nu este în țară, familia sa, dar și colegii de breaslă au ținut să-l felicite pe instrumentist, postând sute de mesaje pe rețele de socializare.

Data de 18 ianuarie este însemnată cu roșu în calendarul familiei Advahov. Vitalie a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 39 de ani, cu această ocazie, fratele mai mic, Vasile Advavov a postat un mesaj de felicitare pe pagina personală de Facebook.

„Azi e ziua fratelui meu Vitalie. Deoarece e plecat în Serbia la invitația unor muzicieni, nu o să pot să îl îmbrățișez și să îl felicit în persoană. Pe această cale vreau să îi urez sănătate, să fie înconjurat doar de oameni onești cu intenții bune, să îl ocolească relele, să fie fericit alături de familia lui. Am realizat destule până în prezent, însă ne așteaptă și mai multă muncă înainte!!! La mulți ani!!!”, spune Vasile Advahov.

Menționăm, că Vitalie Advahov este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din țară, dar și un tătic exemplu care educă 3 copii, 2 băieți și o fată.

Echipa Odoraș îi urează artistului la mulți ani cu realizări frumoase!

Foto: Facebook.com; nunta.md

Adaugă comentariu