Grădiniţa ABC

Str. Calea Ieşilor 19/2
0 799 154 99, (022) 59 54 24

 

Grădinița „ABC” – programul de instruire al grădiniței are drept scop dezvoltarea creativității individuale a copiilor și a formării unei personalități deschise și încrezătoare în forțele proprii.

Programul grădiniței este aprobat de Ministerul Educației, realizat în funcție de obiectivele-cadru și cele de referință prevăzute de curriculum educației copiilor de vârstă timpurie și preșcolară din Republica Moldova. Personalul grădiniței „ABC” este calificat și cu o bună pregătire în domeniu, limba de instruire fiind româna.

Copii zilnic au activități extracurriculare cum ar fi: arta oratorică, coreografie, limba engleză, arte marțiale. Pe lângă activitățile din cadrul orelor de clasă, se mai organizează: petreceri aniversare, tabere, excursii, atât pentru copii înscriși în cadrul grădiniței, cât și pentru cei care din afară.

Instituția dispune de: săli de activități, dormitoare, bucătărie în fiecare grupă, dar și de: sală de muzica, sală de mese, vestiar, toalete, sală de sport, curte, spații de joacă (împărțite pe zone) atât în interior, cât și în aer liber.

Meniul zilnic al fiecărui copil este format din 3 mese și 2 gustări, care cuprind alimente din toate categoriile (cereale, carne, boboase, făinoase, legume si  fructe proaspete) în așa fel încât aportul de substanțe nutritive pentru copil să fie echilibrat și adecvat vârstei. De asemenea, meniul copilului poate fi personalizat în cazul în care acesta nu tolerează un anumit aliment.

Părinții pot alege cele două tipuri de program oferite de grădinița ABC, programul lung ( 08:00-18:00)  sau programul scurt (08:00 – 12:00). Mai mult ca atât, copii sunt integrați în funcție de vârstă, dar mai ales în funcție de nivelul de dezvoltare, în 4 grupe: mică, mijlocie, mare, pregătitoare. Fiecare grupă fiind formată din 15-17 copilași, cu vârstele cuprinse de la 2 la 7 anișori.

Absolvenții grădiniței au dat dovadă de capacități deosebite, continuându-și studiile la liceele de elită din țară, precum: Orizont, Prometeu - Prim, Columna, etc.

Prețul lunar este de 200 euro, iar taxa unică de intrare fiind de 3000lei.

Contacte:

Adresă: str. Calea Ieșilor 19/2

Telefon: (022) 59 54 24; 0 799 154 99

Site: www.gradinitaabc.md

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu