Grădiniţa Erudio

str. Andrei Doga, 8/1
022-43-58-96; 079 780 875; 079 804 408

„ERUDIO” - grădinița și școala primară „ERUDIO” a fost fondată la inițiativa Asociației Obștești „Lăstăraș” și reprezintă o continuare a celor mai bune tradiții acumulate de pedagogii noștri pe parcursul a câtorva decenii de activitate.

Instituția pregătește copiii pentru o lume în schimbare, formâdu-le capacități, deprinderi și competențe, care să le permită să-și găsească locul și menirea socială.

Școala – grădiniță „ERUDIO”, își desfășoară activitatea într-un spațiu nou amenajat cu o suprafață de aproximativ 1115 mp, și dispune săli de clasă spațioase, sală de sport, săli de teatru și festivități, cabinet medical, punct sanitar, spații administrative, și o curte amenajată pentru sport și relaxare. De asemenea, instituția este dotată și cu un sistem de supraveghere video.

Bazinul cu apa sărată și salină reprezintă este unul dintre atuurile noastre. Copii pot beneficia de ore de înot și kinetoterapie, care au un efect benefic asupra dezvoltării armonioase a copiilor. Mai nou, instituția are și un perete de bouldering (perete de escaladare).

Printre activitățile curriculare care sunt la ordinea fiecărei zilei, copii au parte de o gamă largă de activități precum: orele de limba engleză, arta vorbirii, ore de informatică, ore de muzică, kinetoterapie, ore de dans modern și înot.

Școala – grădinița „ERUDIO” are ușile deschise pentru copii cu vârstele de la 2 până la 6 ani, și respectiv pentru cei de la 7 până la 10 ani în școala primară. Grupele sunt formate din maximum 18 copii, și a celor de clasă din 14 copii.

Cunoștințele acumulate de absolvenții școlii – grădinițe „ERUDIO” le permite acestora să-și continue cu succes studiile în cele mai prestigioase instituții de învățământ din țară.

Prețul programului de grădiniță constituie 255 euro/luna (totul inclus), de la 8.00-18.00.

Programul școlar începe de la 8.00 până la 17.30, taxa lunară fiind de 200 euro (prețul include instruirea elevilor conform curriculum-ului național, activități extrașcolare, efectuarea temelor și alimentația).

Contacte:

Adresa: str. Andrei Doga 8/1, (vis-a-vis de Circ)

Telefon: 022-43-58-96; 079 780 875; 079 804 408

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu