Cel mai bun remediu împotriva CELULITEI! Testat!

Cel mai bun remediu împotriva CELULITEI! Testat!

 

V-aţi întrebat vreodată de ce bărbaţii nu sunt atât de afectaţi de celulită, la fel ca şi femeile? Ei bine hai să le luăm pe rând şi să vedem de ce coaja de portocală îşi face loc doar pe corpul nostru şi apare în cele mai nefavorabile momente şi ne face să ne ascundem formele.

  1. Femeile au pielea mai subţire şi mai elastică la coapse sau şolduri, astfel acest factor permite ieşirea grăsimii la suprafaţă, pe când la bărbaţi învelişul este mai gros, mai rezistent şi grăsimea nu iese atât de uşor la suprafaţă.
  2. La bărbaţi ţesuturile sunt aranjate orizontal, iar la femei vertical, au forma unui fagure şi formează camere de grăsime. Când aceste camere sunt pline, împing grăsimea spre exterior, în timp ce coloanele tari și neelastice trag pielea în jos, de aici vine și aspectul de coajă de portocală.
  3. Dereglările hormonale sunt întâlnite mai des la femei decât la bărbaţi, ori celulita apare atunci când se depistează schimbări hormonale majore, de exemplu la pubertare sau în timpul sarcinii.

Celulita poate afecta diverse zone ale corpului de la coapse, burta până la brațe, iar cel mai bun remediu este sa începeți să faceți exerciții. Împreuna cu Fit Mami, un proiect inițiat de mămica Irina Galbura, va fi mai ușor să te mobilizezi. Vezi mai jos un video și urmărește pagina ei de facebook AICI pentru mai multe sfaturi.

 

 

Despre proiect poți citi un articol AICI - O mămică din Moldova te ajută să slăbești împreună cu bebelușul tău

 

Adaugă comentariu