Piele, păr, unghii - frumusețea vine din interior!

Piele, păr, unghii - frumusețea vine din interior!

Căderea părului, atât la femei, cât şi la bărbaţi, poate fi tratată. Totul depinde însă de cauzele care duc la apariția acestei  probleme. Înainte de a porni tratamentul este foarte important să știm cauza. Așa că ori faci o vizită la medicul specialist, ori te străduiești să te alimentezi cât mai sănătos. Până la urmă totul pornește de la alimentația de zi cu zi.

Equilibra vă prezintă Biofoltil Forte - supliment nutritiv pentru păr și unghii la baza căruia stă biotina.

Complex fitosinergic naturist. Revitalizează structura părului deteriorat, tern, despicat, fragil și lipsit de vitalitate. Contribuie la stoparea căderii părului și stimulează creșterea naturală a firelor. Redă vitalitate și asigură necesarul de nutrienți pentru păr și unghii sănătoase.

Biotina – „Vitamina P” pentru Piele și Păr

Biotina face parte din gama vitaminelor B însă este supranumită „vitamina P” pentru că are o influență foarte mare asupra sănătății părului și a pielii. Biotina intră în procesul de generare a creatinei. Creatina este o proteină structurală pentru că stă la baza structurii celulare. Fără creatină părul și pielea capătă un aspect lăsat și nesănătos. De aceea, un aport continuu de biotină mărește capacitatea organismului de a produce creatină, menținând sănătatea și frumusețea pielii și a părului. Biotina face parte din grupa „vitaminelor de frumusețe”.

Produsul  Equilibra Biofoltil Forte poate fi găsit în rețeaua Farmacia Familiei cu o reducere de 20% toată luna septembrie!

Adaugă comentariu