Piele uscată – probleme și soluții

Piele uscată – probleme și soluții

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, o carte de vizită a sănătății interioare, o barieră naturală față de mediu și de bacteriile din exterior. Creșterea poluării mediului înconjurător afectează pielea, alterându-i stratul acid protector. În plus, stresul, stilul de viață dezordonat, dietele dezechilibrate și expunerea la diferiți factori alergenici au efecte negative asupra pielii, astfel încât numărul persoanelor cu piele foarte uscată și sensibilă este în continuă creștere.

Primul sfat de bază care susține toate celelalte tratamente pentru pielea uscată este acela de a evita băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt. Aceștia sunt principalii factori externi care accentuează suferința pielii uscate.

În ajutorul celor suferinzi de problemele amintite mai sus, există un brand dedicat întru totul îngrijirii pielii uscate și sensibile. Îngrijirea pe care v-o propunem este una de tip medical. Brand-ul NumisMed, creat și permanent îmbunătățit cu dermatologi de renume începând cu anul 1982, furnizează epidermei substanțe nutritive importante pentru procesul de regenerare naturală.

Gama NumisMed UREA a fost dezvoltată în cooperare cu dermatologi de prestigiu în beneficiul celor cu o piele uscată și foarte uscată, așa cum sunt cei care suferă de neurodermatită, condiții diabetice sau psoriazis. O utilizare cu regularitate a produselor cu UREA poate susține și echilibra pierderea de umiditate din piele, păstrând pielea hidratată și împiedicând uscarea ei.

Substanțele active conținute de produsele din gamă - clorura de argint, panthenolul, glicerina – funcționează într-un mod eficient, completând ureea în rolul său de a reface țesutul epitelial și a-i reda sănătatea cuvenită. Produsele sunt din categoria DERMATOCOSMETICELOR (fără parabeni, fără arome, fără substanțe parafinice), reducând riscul alergiilor și fiind testate dermatologic. Produsele gamei le puteți găsi exclusiv în farmacii și în magazine specializate de cosmetice.

- Balsam reparator pentru mâini 10% Urea, 75ml: eficient în îngrijirea, hidratarea și protejarea pielii mâinilor;
- Loțiunea de corp 5% Urea respectiv Laptele de corp 10% Urea 300ml: furnizează hidratare intensă și îngrijire protectoare pentru pielea extrem de uscată, ale cărei descuamări provoacă mâncărime
- Gel de duș 5% Urea, 200ml: catifelează și hidratează pielea, ajutând utilizatorul să scape de posibila mâncărime și senzația de iritație
- Unguent 25% Urea, 50ml: recomandat pentru laba piciorului, regenerează pielea crăpată, callus-urile, previne infecțiile și hidratează pielea
- Balsam de picioare 10% Urea, 100ml: pentru pielea extrem de uscată, aspră și crăpată a picioarelor, pielea cornoasă și bătături.

 

Toata gama de produse NumisMed o găsiți în rețeaua de farmacii Farmacia Familiei sau Orient.
Tot acolo veți descoperi multe oferte speciale, reduceri și promoții!!!

Adaugă comentariu