Răsfață-te în această vară și obține un bronz perfect și sănătos cu Equilibra Sun

Răsfață-te în această vară și obține un bronz perfect și sănătos cu Equilibra Sun

Soarele strălucește din ce în ce mai intens, sezonul estival a început deja, iar mulți dintre noi sunt gata pentru o vacanță la mare!

Știm cât de importantă este vitamina D pentru piele, iar dacă îți dorești să te bucuri din plin de beneficiile sale și în același timp - de un bronz de invidiat, sănătos și rezistent, atunci, acest articol este pentru tine.

Brandul numărul 1 în Italia, Equilibra are grijă de pielea ta și îți prezintă noua gamă de protecție solară pentru tine și familia ta!

 

Alături de noi, soarele îți va aduce doar emoții colorate, iar bronzatul va deveni o adevărată plăcere. Concepute cu ajutorul unor formule moderne, care permit o aplicare ușoară, gama de protecție solară Equilibra Sun este adaptată fiecărui tip de piele, inclusiv și pentru pielea sensibilă a celor mici.

Datorită componenței sale naturale, produsele din gama Equilibra Sun formează un strat protector la nivelul pielii și acționează imediat după aplicare, fapt ce oferă protecție maximă împotriva razelor solare.

Extractul de aloe hidratează intens, împrospătează şi calmează pielea, iar extractul de cătină și luminiță oferă o protecție foarte fină, fapt ce te va face să te bucuri de o piele catifelată și un look de excepție.

 

Bogată în Aloe Vera, lăptișor hidratant, ulei de migdale dulci, ulei de argan, unt de shea, ulei de morcov, Vitaminele A și E, fără parabeni, petrolați și alte componente chimice, gama Equilibra Sun are o acţiune antioxidantă eficientă, luptă împotriva radicalilor liberi și previne îmbătrânirea prematură a pielii, oferindu-i elasticitate și strălucire.

Fii specială și simte-te bine în pielea ta, alături de Equilibra Moldova!

Foto simbol: nossaclinicasuzano.com.br

Adaugă comentariu