Secretul buzelor frumoase și sănătoase în orice sezon

Secretul buzelor frumoase și sănătoase în orice sezon

Proprietățile calmante ale plantei Aloe Vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe Vera, jojoba și vitamina E s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. La munte, la schi, la mare, la plaja, oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi ușor de transportat și comod de utilizat, datorită dimensiunilor sale reduse și ambalajului practic. Se va folosi pentru hidratarea și emolierea constantă a buzelor, pentru a preveni uscarea sau înăsprirea lor în condiții climatice extreme.

Balsam de buze cu ulei de argan

Repară buzele uscate și crăpate, lăsând buzele pline de strălucire și vitalitate. Uleiul de argan care intră în compoziția balsamului este bogat în vitamina E și acizi grași care sunt ideali pentru buze. Buzele tale au nevoie de aceeași nutrienți ca și corpul, aplicarea acestui balsam are ca efect revitalizarea buzelor.

Balsam de buze shea

Acest Balsam de Buze certificat organic cu unt de shea și ulei de jojoba hidratează, repară și protejează buzele uscate și crăpate. Buzele tale vor rămâne suple, catifelate, cu o senzație de confort. Potrivit pentru întreaga familie.

Balsam de buze cu ulei de migdale dulci

Are grijă de buzele tale datorită uleiului de migdale dulci și vitamina E cu proprietăți emoliente și nutritive. Textura moale lasă o senzație foarte plăcută, după aplicare înmoaie pielea și o lasă foarte catifelată! Are grijă de buzele tale datorită uleiului de migdale dulci, cu proprietăți emoliente și nutritive.

Produsele pot fi găsite în „Farmacia Familiei”!

Foto simbol: rd.com

Adaugă comentariu