Cel mai mare ajutor pentru o mămică foarte activă

Cel mai mare ajutor pentru o mămică foarte activă

În ziua de azi tot mai multe mame duc un mod de viață foarte activ în perioada concediului de îngrijire a copilului. Proaspetele mămici caută noi moduri de a se realiza, iar maternitatea nu este un impediment, fiind de foarte multe ori chiar un stimulent pentru o nouă activitate.

Și chiar dacă nu neapărat are o afacere, multe mame pur și simplu sunt mai active fizic, multe preferă plimbările lungi-lungi, pentru ca micuțul lor să petreacă cât mai mult timp în aer liber. Însă, fiecare mamă știe cât de multe sunt necesare la o plimbare cu copilul. Renumita geantă de damă, care până la apariția unui pici adorabil părea fără de fund, acum nu mai este încăpătoare. Cum credeți, care este cea mai eficientă soluție pentru a căra cu sine jumătate de casă și a arăta stilată? Rucsacul pentru mămică!

Există locuri în inimă, despre care nici măcar nu știi până când nu iubești un copil” – astfel își prezintă rucsacurile dedicate mămicilor și picilor compania locală DarKids. Aceasta este o afacere de familie, menită să aducă la distanța unui click, confortul mămicilor și bucuria picilor.

Cei de la DarKids cunosc perfect de ce are nevoie o mămică, deoarece au lansat afacerea anume datorită faptului că au descoperit comoditatea rucsacurilor create special pentru femei cu pici. Rucsacurile oferite de DarKids sunt extrem de comode, ergonomice și stilate. Își păstrează forma, au culori plăcute, și te salvează de la orice urgență, căci în el încape tot de ce ai nevoie la plimbare cu piciul.

Din discuțiile cu mamele care au reușit să procure astfel de rucsacuri minunate la mini-târgușorul organizat de Odoraș la evenimentele sale, dar și din recenziile scrise pe pagina de facebook, am descoperit că acestea sunt pur și simplu încântate de cât de comode și utile sunt rucsacurile de la DarKids.

Mai mult chiar, rucsacurile DarKids sunt din stofă impermeabilă și dispune de 3 buzunare cu termoizolare, ceea ce e cu adevărat necesar în sezonul de toamnă-iarnă. Și fiindcă mai suntem în plin sezon de ceremonii, cei de la DarKids au pregătit o serie de promoții și reduceri, de aia este important să urmăriți pagina de facebook DarKids pentru a nu scăpa ofertele atractive.

DarKids vă propune produse selecte, toate alese cu grijă și livrate cu drag. Pentru a face comandă, puteți intra pe pagina de Facebook sau puteți suna la numărul: 079676091. Livrare este gratuită în Chișinău.

 

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu