Prepară ușor cea mai delicioasă înghețată de casă

Prepară ușor cea mai delicioasă înghețată de casă

Vara îți este mereu poftă sau sete de ceva dulce și răcoritor. Dacă te-ai săturat de gustul înghețatei din comerț sau nu mai ai încredere în calitatea produselor care se conțin în aceasta, încearcă să prepari propria înghețată chiar la tine acasă cu câteva ingrediente simple și naturale. În așa fel te asiguri că mănânci ceva natural, delicios și răcoritor.

Înghețată din iaurt și fructe

Pentru a prepara acest desert delicios, turnați ciocolată topită în partea de jos a paharului, apoi așezați câteva straturi de fructe, după propriul gust. Deasupra turnați iaurt natural, după care mai așezați un strat de fructe. Pentru a îndulci iaurtul puteți să-l amestecați cu puțină miere. Introduceți un bețișor de lemn la mijlocul paharului și puneți vasul în congelator pentru aproximativ 6 ore. Foarte simplu și delicios!

 

Șerbet din kiwi și lime

Acest desert este preferatul adulților. Pentru a-l prepara trebuie să mărunțim kiwi prin blender, să-l amestecăm cu suc de lămâie în raport de aproximativ 3:1. Pentru ca șerbetul să nu fie prea acru, puteți adăuga puțin sirop de zahăr sau miere. Amestecați totul foarte bine și puneți tot conținutul în congelator. Bucurați-vă de o aromă dulce acrișoară și cu adevărat naturală!

 

Înghețată din fructe

Alegeți fructele preferate ale copilașilor voștri, Apoi, fiecare fruct mărunțiți-l prin blender. Pregătiți formele pentru înghețată sau alegeți niște pahare potrivite și turnați piureul de fructe pe straturi. Ideal ar fi să lăsați fiecare strat câte 20 – 30 de minute la congelator. La sfârșit nu uitați să introduceți un bețișor de lemn în mijloc și puteți înghețata la congelator pentru aproximativ 5 ore.

Savurați cu plăcere!

Foto: ihappymama.ru

Adaugă comentariu