Daniel Josan – copilul curcubeu

Daniel Josan – copilul curcubeu

Este un copil fericit și acest lucru se citește în ochii lui plini de lumină. Acum doi ani, Daniel a venit în familia Cristinei și a lui Sergiu Josan pentru a le colora zilele și a le lumina nopțile. Nimic nu a mai fost la fel, din clipa când a venit pe lume.

Înconjurat de dragoste și brațele mamei calde, noul membru al familie a început să picteze în culori gingașe totul în jur. Este moștenitorul lui tata și curcubeul mamei. Te cucerește de la prima vedere cu gropițele din obrăjori și zâmbetul vioi.

Daniel este copilul-distracție, care adoră să o scoată pe mămica la plimbare în parc, dar mai cu seama la terenurile de joacă. Acolo se simte cel mai bine și exploreaza cu mare drag și entuziasm toate batutele și topoganele.

O altă pasiune și distracție pentru Daniel sunt animăluțele pe care le adoră pur și simpu. Le cuprinde, le ia în brațe și le strange cu putere de fericire… Chiar dacă încă nu știe cum să se joace cu ele, nu le scapă din vizor și încearcă noi modalități de împrietenire cu ele.

Dănuț o iubește nespus de mult pe mama și cu ea face cele mai multe nazbâtii. Îi place să o cuprindă și să o sărute, mai ales, după ce mami îi citește cărțulii cu animăluțe. Când mămica este un pic indispusă sau supărată, Daniel o cuprinde și o îndeamnă să se distreze, adică să îl ridice sus-sus până la stele.

Cu tata, Daniel are o legătură specială. Este persoana cu care preferă să stea la vorbă și să îi povestească, în limba lui deocamdată, toate perepețiile. Îi place să stea în brațele lui puternice și să îi arate mașinuțile și cărțuliile.

Astăzi, când Daniel este deja cavaler mare și face tocmai 2 ani, mami și tati vin să îi ureze „LA MULȚI ANI!”. Părinții țin nespus de mult la Dănuț și îl iubesc necondiționat. Mami și tati nu-și mai imaginează cum ar fi viața lor fără minunatul băiețel ce le este alături acum.

Ei îi mulțumesc pentru fericirea și bucuria pe care le-a adus în familia lor, pentru zâmbete și clipe de neuitat și îi doresc o copilărie colorată. Să culeagă cele mai frumoase flori din grădina copilăriei și să cunoască cele mai sincere și fericite clipe!

Fotograf: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

 

Adaugă comentariu