Melissa – argintul viu al familiei Grosu

Melissa – argintul viu al familiei Grosu

 

Știați că există și copii cuminți? Eroina acestui text este o fetiță simpatică și cuminte pe nume Melissa, care astăzi împlinește 3 anișori. Numele gingaș pe care îl poartă o descrie în totalitate – gingașă, dulce și frumoasă ca o floare.

Când era ceva mai mică era atât de cuminte, încât te mirai că un copilaș poate fi chiar atât de ascultător. E și acum cuminte, însă compensează acest aspect prin energia și nerăbdarea de care dă dovadă. Este mereu în mișcare și nu prea stă locului, așa încât familia Grosu are în casă un copilaș ca argintul viu.

Merge deja la grădiniță, unde petrece timpul frumos alături de noii ei prieteni, iar atunci când vine timpul să meargă acasă, nu e prea încântată... Însă supărarea nu durează pentru mult, pentru că ajunsă acasă, devine din nou veselă și preocupată de jocurile ei. La grădiniță este prima care mănâncă și tot prima care vrea să facă nani.

Melissa are ochișorii mamei, iar în rest îi seamănă leit tatălui, atât fizic, cât și la caracter. Pentru că tata e fotbalist, Melissei îi place foarte mult să se joace cu mingea, iar atunci când tatăl vine de la serviciu, trebuie să-și distreze micuța și să compenseze lipsa din timpul zilei.

Deși e fata tatei, Melissa are o relație foarte frumoasă și cu mămica sa, care vrea să îi ofere tot ce este mai bun pe această lume. Înainte de a merge la grădiniță, petrecea mult timp cu mama, învățând cuvinte noi, poezii și cântând.

De ziua sa își dorește o bicicletă, iar părinții îi vor îndeplini dorința fără nici un dubiu, pentru că Melissa este tot ce au ei mai scump și mai frumos pe lumea asta.

Cu ocazia zilei sale de naștere, părinții Alexandru și Ludmila, dar și bunicii, îi urează să crească mare și frumoasă și să rămână la fel de ascultătoare. Cu toții o iubesc nespus de mult și îi vor fi mereu alături pentru a o ajuta și a o susține în tot ce și-a propus să facă.

 

 

Fotografii: Foto d'Or

Loc: Garden Palace

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu

Închide